Ezért nem fog együtt Valentin-napozni Harry és Meghan

2019. január 30. |

A brit álompárnak ez lesz az első Valentin-napja házaspárként, azonban mégsem romantikázni fognak ezen a napon. 

 

Harry herceg és Meghan Markle 2018-ban nemcsak a Valentin-napot ünnepelték meg, hanem állítólag egy egész Valentin-het tartottak: a hét első felében Skóciában voltak,majd néhány nappal később visszatértek Londonba, hogy a West Enden megnézzék a Hamilton-színdarabot. Idén viszont szó sem lesz hasonló cukiskodásról.

A Kensington Palace ugyanis bejelentette a héten, hogy Harry Norvégiában lesz az év legromantikusabb napján, hogy megünnepelje a hadtengerészet egy nagyon speciális téli gyakorlatának, az úgynevezett “Exercise Clockwork” megkezdésének 50. évfordulóját. – Ez mindennek, csak nem romantikusnak hangzik…

Fotó: Profimédia – Red Dot

És mit fog Meghan csinálni, míg a férje hivatalos úton lesz? Lehetséges, hogy semmit, ugyanis a terhesség késői szakaszaiban van, ilyenkor pedig sok más szabály mellett a tengerentúli kirándulás nem megengedett.

Harry és Meghan egyébként már hozzászokott ahhoz, hogy az ünnepeket nem úgy töltik, mint egy átlagos pár, fél éves évfordulójukkor például Harry egy zambiai hivatalos látogatáson vett részt. Azért abban biztosak vagyunk, hogy a szerelmespár azon a héten azért valamilyen módon meg fogja ünnepelni a szerelmesek napját.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok