A 20 éves Story Gála a Szépművészetiben ünnepel

2019. február 03.
Az év második hónapjának második szombatján a Story magazin ismét vendégül látja a hazai társasági élet krémjét, hogy egy elegáns bállal egybekötve ünnepelje meg és ismerje el az elmúlt esztendő legkimagaslóbb teljesítményét nyújtó közéleti személyiségeit. A 20. jubileumi születésnapját ünneplő rendezvényt a kerek évforduló kapcsán igazán patinás környezetbe, idén először a Szépművészeti Múzeum évszázados falai közé viszik.

Az Ötcsillag-díjat ezúttal is a magazin olvasói ítélik oda kedvenceiknek – méghozzá öt kategóriában –, az öt Érték-díj sorsáról pedig a napokban tartott ülést az újjáalakult kuratórium; Pataki Ági filmproducer, Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, Rózsa György televíziós személyiség, Geszti Péter dalszerző, tévés és reklámszakember, Kiss Gergely olimpiai-, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, valamint Kolossváry Balázs, a magazin főszerkesztője. A fent említett elismerések között egy életműdíj is gazdára lel a múzeum Román Csarnokába megálmodott ünnepi műsor során, így összesen 10 díjazottat köszönthet majd a színpadon a többszáz fős vendégsereg.

A hagyományokhoz híven a gálaműsor után egy hajnalig tartó buli vár a résztvevőkre: finom étel- és italkülönlegességek, kellemes baráti beszélgetések, illetve természetesen zene és tánc kifulladásig. A gála előtti hetekben a Story magazin saját Facebook-oldalán exkluzív tartalmakkal, aktivitásokkal, értékes nyereményekért zajló kvízjátékokkal készül az olvasóknak. A díjátadóról, illetve az azt követő partiról pedig élő közvetítéssel számol be. De érdemes lesz az Instagramot is figyelni, ugyanis elindult a Story Gála profil, benne számos érdekes, természetesen a jubileumi rendezvényre fókuszáló tartalommal.

Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gála, 2019. február 9-én, a Szépművészeti Múzeumban!