Kit Harington felesége megdöbbent, hogy mi lesz a Trónok harca vége

2019. február 06.
Rosie Leslie, Kit Harington újdonsült felesége, a Trónok harca ex-szereplője addig kérdezgette a férjét, mi lesz a sorozat vége, míg el nem mondta neki. A reakciójában viszont nem volt sok köszönet. 

Ugyanis mikor végre kihúzta Kitből az utolsó évad történéseit, annyira berágott, hogy körülbelül három napig hozzá sem szólt szerelméhez a színésznő. „De hát ő akarta tudni! – magyarázkodott Kit egy interjúban. – Az utolsó évad a megtörések évada lesz.” Azt egyelőre nem tudjuk, hogy konkrétan is törésekről/szakításokról beszélünk, vagy ezt inkább úgy kell érteni, hogy lelki törést fog jelenteni a nézők számára a kedvenc sorozatuk végével való szembesülés…

Egy biztos, a színészeknek elég nagy törést jelent a sorozat záróakkordja. Kit elmondta a GQ Australiának, hogy a forgatás utolsó napjain mindenki csak lézengett a terepen és hihetetlenül ki volt merülve. Annak ellenére, hogy mindannyian tudták, mennyire hiányozni fog nekik a forgatás és hogy ez volt életük egyik legizgalmasabb feladata, már nagyon elegük volt és rémesen fáradtak voltak az utolsó napokban.

Nézd meg a befejező évad előzetesét ITT!

Fotó: Profimédia – Red Dot