Sosem késő: Richard Gere ismét apa lett

2019. február 14.
Majdnem húsz évvel első gyermeke születése után, Richard Gere-nek ismét gyermeke született. A színész felesége, Alejandra Silva New Yorkban hozta világra a kisfiút.

A Micsoda nő! 69 éves színészének és 35 éves feleségének ez az első közös gyermeke – írta a People magazin. Richard Gere-nek van már egy 19 éves fia, Homer James Jigme első feleségétől, Carey Lowell-től. Silvának is van már egy hat éves fia, Albert, korábbi házasságából.

A színész és felesége már közel tíz éve ismerik egymást, de az első randevújukra csak 2014-ben került sor. És ahogy egy párhoz közel álló forrás állítja, kimondhatatlanul boldogok azóta is. A pár Gere birtokán házasodott össze tibeti szerzetesek szertartásával.

A színész ugyanis buddhista, első fia harmadik neve, a Jigme is egy tibeti név. Bár számos pletyka röppent fel később arról, hogy házasságuk tönkrement, ezt Gere maga is cáfolta, és az élet is ezt bizonyította. Silva  tavaly szeptemberben jelentette be terhességét az Instagramon. Egy olyan fotót osztott meg követőivel, melyen a Dalai Láma megáldja a spanyol üzletasszony és aktivista gömbölyödő pocakját.