A Bohemian Rhapsody dekorelemnek sem utolsó

2019. február 19.
Szabó Krisztina, az SC design alapítójának stílusa utánozhatatlan. Ikonikus macska- és emberábrázolása párnákat, bögréket vagy éppen konyhai kesztyűket is díszít, újabban pedig a Queen együttest is kiegészítőkre rajzolta. 

Az SC design fekete-fehér, minimalista figurái a legigényesebb mesekönyvek alakjaira hasonlítanak. A grafikák garantáltan mosolyt csalnak az arcunkra az elcsigázott reggeleken, a vidám párnán nem lehet bal lábbal kelni, a kedves zománcbögréből pedig nem lehet morcosan inni az első kávénkat.

Krisztina sokáig kereste a stílusát, miután rátalált a pálcikalábú, vicces ábrázolásmódra, melyben rengeteg kiaknázható lehetőség rejlik.

„A figuráimmal vidámságot szeretnék adni az embereknek. A saját látásmódomban megrajzolt grafikáimmal azt közvetítem, amit gondolok, érzek. Ilyenkor megszűnik tér és idő, ami csodás relax is a pörgős énemnek!” – mondja. Az SC design mellett könyvtárosként dolgozik, illetve kötni és horgolni is tanul. A jópofa macskák és karikaturisztikus emberalakok mellett különböző növényeket, illetve együtteseket is megrajzol. A Queenen kívül például Neotonos darabok is színesítik a kínálatot.