Kate Hudson együtt neveli a gyerekeket mindhárom apával

2019. március 09.
Kate Hudson világéletében szókimondó volt, most sem félt beszélni a gyermeknevelésről és arról, hogy működik együtt három gyermeke három apjával.

A színésznőnek három gyermeke van három különböző apától. A legidősebb Ryder Robinson 15 éves, Bingham Hawn Bellamy 7, a legfiatalabb, Rani Rose Hudson Fujikawa pedig mindössze 5 hónapos. Kate Hudson hét évig volt a felesége a Black Crowes frontemberének, Chris Robinsonnak, aztán négy évig a Muse együttes vezetőjével, Matt Bellamy-val alkottak egy párt, majd jelenlegi élettársával, Danny Fujikawa zenésszel közösen született harmadik gyermeke. Mindkét expárjával barátok maradtak, és együtt nevelik közös gyermekeiket, ami nagyon fontos a színésznő számára. “Azt azért hozzá kell tennem, hogy nem javaslom a legtöbb embernek, hogy így éljenek, de nekünk nagyon jól működik” – mondta a színésznő a People magazinnak. Azt is elárulta, a kommunikáció a kulcsa annak, hogy képesek ilyen jól együtt dolgozni a gyerekek érdekében.

“Sosem gondoltam, hogy így néz ki az életem majd, de így alakult. Túl vagyunk rajta mindannyian, és sokat nevetünk. Az egyetlen, amivel törődünk, hogy a gyermekeink boldogok legyenek, és ez a legfontosabb”- tette hozzá Hudson. Matt Bellamy-val ugyanazokat a szabályokat vezették be mindkettejüknél, úgy érzik, fontos, hogy a gyermekük ebből is érezze, hogy az édesapja és édesanyja közös nevezőnk vannak, nincs széthúzás köztük.

“Azt hiszem, az egyik legfontosabb dolog, amit anyukámtól tanultam, hogy nem számít, hogy érzek, sosem szabad rosszat mondani az expárunkról a gyerekeknek. Nagyon szomorú vagyok, mikor hallom, hogy a kicsik előtt panaszkodnak a másikról a szülők. Nem is veszik észre, mennyire hatással van ez a gyerekekre, milyen romboló és mennyire összezavarja őket. Sosem hallottam anyámtól egy rossz szót sem az apámra egész életemben”- tette hozzá Hudson.

Fotók: Profimédia/Red Dot