Charlize Theron és Seth Rogen becsípve parádéztak

2019. március 17.
Megtartották a Charlize Theron és Seth Rogen főszereplésével készült, a nyáron mozikba kerülő Csekély esély romantikus vígjáték első vetítését a South by Southwest filmfesztiválon, amit a közönség és a kritikusok is kitörő ovációval fogadtak. A vetítést követően a kissé becsiccsentett stáb is a színpadra lépett, majd a filmben is feltűnő Boyz II Men adta a talpalávalót.

Az Oscar-díjas Charlize Theron, aki két évvel ezelőtt az Atomszőke akciófilmjével volt jelen a fesztiválon, ezúttal egy teljesen új műfajban próbálta ki magát. „Először is nem tudom, miért van nálam a mikrofon, mert én is részeg vagyok – mondta nevetve a színésznő.  – Általában vagy meghalok a filmjeimben, vagy kinyírok valakit, de nem akarok unalmassá válni. Imádom a kihívásokat és mindig is őszinte rajongója voltam Seth Rogennek. Azt pedig, hogy valaha egy filmben szerepelhetek vele, méghozzá egy romantikus vígjátékban, álmaimban sem gondoltam volna” – nyilatkozta lelkesen Charlize Theron, aki a Csekély esélyben az Egyesült Államok elnöki posztjára pályázik.

A filmben egy csinos, kifinomult politikusnőt alakít az Atomszőke sztárja, aki felfogadja a Seth Rogen által alakított újságírót, hogy felturbózza az elnökjelölt kissé unalmas beszédeit. És hamarosan, a komoly politikusnő és az infantilis író között románc szövődik, ami számtalan veszélyes, és vicces helyzetet eredményez. “Egyébként rettegtem, hogy egy Seth Rogen-filmben én leszek a csaj, aki csak ott áll a háttérben, és Seth viszi el a show-t, de nem így lett. És ma nagyon-nagyon boldog vagyok.” Mire Mr. Rogen viccesen a következőt reagálta: “Charlize-zal fantasztikus volt a munka, de nem túl jó énekes!” És ekkor már színpadra is lépett a Boyz II Men, akik teljesen lázba hozták a jelenlevőket, beleértve a stábtagokat is.


A vetítést követően nem csak Charlize Theron volt feldobva legújabb filmje láttán, de az Austin utcáin fel-feltűnő – a premieren ajándékba kapott, Seth Rogen karaktere által viselt – rózsaszín susogós dzsekiben bulizó vidám arcok is, akik egyhamar nem felejtik el ezt a fergeteges estét.

A film eredeti, angol nyelvű előzetesét ITT éred el!