Meghan Markle maga készíti majd a bébiételt

2019. március 26.
Pár hét múlva várhatóan megszületik az újabb királyi bébi, Meghan Markle és Harry herceg gyermeke. A hercegné kaliforniai gyökerei nem csak a terhességére, de a gyermeknevelésére is hatással lesznek: mindennél fontosabb számára az egészségmegőrzés és annak természetes módjai.

Egy januári hivatalos látogatáson említette Meghan Markle, hogy április végén várható a Harry herceggel közös gyermekük születése, így pár héten belül újabb taggal bővülhet a királyi család. Sussex hercegnéjének kaliforniai gyökerei nagy hatással vannak a terhességére is. “Nagyon odafigyel rá, mivel ápolja bőrét, milyen krémeket ken a testére, sőt, még arra is ügyel, mivel takarítják otthonát. Természetes dolgokat keres.” – magyarázta egy barátja a People magazinnak. Az ismerős szerint a várandósság csak még elővigyázatosabbá tette Meghan Markle-t. “Eddig is nagy figyelmet fordított az étkezésére, de most még tisztábban étkezik. Valószínűleg a bébiételeket is maga készíti majd. Egészséges életet szeretne a kisbabájának.” – mondta el a People forrása.



Meghan Markle és Harry herceg jelenleg még a Kensington-palotában él. Új rezidenciájuk a windsori Frogmore Cottage-ban épp renoválás alatt van, pont a kisbaba születésére készül majd el.

Forrás: Harper’s Bazaar
Fotó: Getty Images