Victoria Beckham kővé dermed a szerepléstől

2019. március 30.
Victoria Beckham azért nem vesz részt az újraegyesült Spice Girls turnéján, mert egyszerűen kővé dermed a színpadon éneklés gondolatától.

Mel C, a ‘90-es évek ikonikus lányzenekarának egyik tagja elárulta, hogy mélyebb, lelki okai vannak, hogy Victoria Beckham miért nem csatlakozik az újraegyesült zenekar turnéjához. Az egykori Posh Spice lefagy és kővé dermed, ha színpadon, nagy közönség előtt kell előadnia a dalokat.

“Biztos vagyok benne, hogy Victora nem bánja, ha elmondom, hogy az olimpia nagyon kemény volt számára” – utalt Mel C a 2012-es londoni olimpiai játékok záróünnepségére, amikor Victoria Beckham utoljára fellépett a Spice Girlsszel. “Ő már továbblépett. Megváltozott az élete, és ő amúgy is olyan típus, aki nincs odáig a fellépésekért, igaziból totálisan kővé dermed tőle” – mondta volt zenésztársa.


Melanie Chrisholm, Geri Horner, Emma Bunton és Melanie Brown tavaly novemberben jelentette be, hogy ismét turnéznak az Egyesült Királyságban a zenekarral, de Victoria Beckham nélkül. Egy januári interjúban a most már divattervező Beckham úgy nyilatkozott, hogy imádja nézni volt zenésztársait a színpadon, de ő mindig kicsit kilógott a sorból, és most már a divatcége áll a figyelme középpontjában. “Hihetetlenül elfoglalt és sikeres abban, amit csinál. Beleteszi szívét-lelkét a vállalkozásába, ahogy egykor a Spice Girlsbe is, de most nem tud velünk lenni. Mindannyian szomorúak vagyunk emiatt, de Victoria iszonyatosan támogat minket és lelkesít, ahogy mi is támogatjuk őt, bárhogyan is döntsön” – tette hozzá Mel C.

Fotó: Getty Images