Gordon Ramsay ötödször is apa lett

2019. április 06.
Megszületett Gordon Ramsay sztárszakács és felesége, Tana ötödik gyermeke, egy újabb fiú.

A Hell’s Kitchen séfje, Gordon Ramsay és felesége, Tana az Instagramon jelentette be, hogy újabb taggal bővült családjuk, megszületett ötödik gyermekük. “3 BAFTA és egy Emmy után… végre Oscart nyertünk, köszöntsétek Oscar James Ramsay-t, aki 12.58-kor pont ebédre érkezett!” – írta posztjához a sztárszakács csütörtökön.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

After 3 baftas and one Emmy… finally we have won an Oscar, please welcome Oscar James Ramsay, who touched down at 12:58 today for some lunch ! Xxx

Gordon Ramsay (@gordongram) által megosztott bejegyzés,

A pár négy gyermeke már szinte felnőtt. Megan 21, az ikrek, Holly és Jack 19 évesek, Matilda pedig 17. A család újév napján jelentette be, hogy újabb testvér érkezik. Oscar születése azért is különleges a család számára, mert Tana 2016-ban, a várandóssága ötödik hónapjában elvetélt.

Tavaly egy interjúban Gordon Ramsay arról is beszélt, hogy felesége majdnem elhagyta őt a súlya miatt. Legrosszabb időszakában 113 kilogrammot nyomott. “Tana nem volt lenyűgözve tőle. Ránézek az akkori képekre, és az jut eszembe, hogy maradhatott velem? Mert Tana ennél jobbat érdemel, ő gyönyörű” – vallotta be Gordon Ramsay. A munkája miatt szaladtak fel a kilók a séfre, a gyakran éjszakába nyúló műszakok nem váltak előnyére.

Egy vakáció David és Victoria Beckhammel azonban segített magához térnie amellett, hogy felesége is megfenyegette, elhagyja, ha nem rázza formába magát. Szerencsére Gordon Ramsay küldetése sikerrel járt, és válás helyett újabb taggal bővült a család.

Fotó: Getty Images