Marc Jacobs megházasodott

2019. április 09.
Összeházasodott partnerével, Char DeFrancesco modell-színésszel Marc Jacobs divattervező New Yorkban.

Az 55 éves divattervező, Marc Jacobs New Yorkban házasodott össze a 37 éves Char DeFrancescóval. A pár több mint három éve van együtt. A divattervező több fotót is megosztott a nagy napról, például arról, hogy micsoda dilemmát okozott a megfelelő ruha és cipő kiválasztása.

Marc Jacobs később a jegygyűrűkről is osztott meg képet. Fabio Zambernardi tervezte az onix és gyémánt kövekkel kirakott pingvin alakú ékszert, melyet ő és Defrancesco is visel mostantól. “A pingvinek egyetlen partnerrel élik le az életüket. Tökéletes szimbóluma a hűségnek és bizalomnak” – magyarázta el a gyűrűk szimbolikus jelentését Marc Jacobs.



Az esküvő utáni fogadást a manhattani The Grillben tartották, nem meglepő módon rendkívül stílusosan. DeFrancesco zöld bársony zakóban és hozzá illő csokornyakkendőben jelent meg. Marc Jacobs hasonló árnyalatú öltönyt vett fel fehér nyakkendővel. Kálát és liliomot tűzött a felhajtójába. A vendégseregben szép számmal akadtak A-listás sztárok, a modellvilág apraja-nagyja képviseltette magát, Christy Turlingtontól Gigi Hadidig. De Anna Wintour Vogue főszerkesztő és Justin Theroux színész is a meghívottak között volt.

Még tavaly áprilisban jegyezte el egymást Marc Jacobs és DeFrancesco. A divattervező kérte meg szerelme kezét egy chipotle étteremben. Az eljegyzést hatalmas flashmobbal kötötték egybe, ahol Prince Kiss című dalára táncolt együtt egy koreográfiát a tömeg.

Fotó: Getty Images