Amy Schumer gyermeke leelőzte Meghan Markle és Harry herceg fiát

2019. május 09.
Világra jött Amy Schumer és férje, Chris Fischer gyermeke, pár órával a brit hercegi gyermek előtt. A kisfiú és édesanyja is remekül vannak.

A 37 éves komika, Amy Schumer és férje, Chris Fischer első gyermekük világrajöttének örülhetnek. Az anya az Instagramon jelentette be az örömhírt egy kórházi felvétellel a most már három tagú családról. A felvétel mellé annyit írt: “Este 10.55. A mi királyi bébink megszületett”. Ez kétségtelenül Meghan Markle és Harry herceg gyermekére utalt, aki Amy Schumer gyermeke után pár órával később látta meg a napvilágot.

 

 

A színésznő a nagy bejelentés előtt pár órával két fotót is kirakott közösségi oldalára, melyeken a Metropolitan Múzeum előtt pózol, ahol az emberek láthatóan a másnapi MET-gálára készülődtek nagy sürgés-forgással.  “Az idei MET-szettem. Az utolsó este, úton a kórházba” – viccelődött a képek mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Met look this year. Last night on the way to the hospital 👠

@ amyschumer által megosztott bejegyzés,


Amy Schumer először tavaly októberben jelentette be, hogy várandós, csak pár nappal Meghan Markle és Harry herceg bejelentése után, igazi Amy Schumerre jellemző módon, ráphotoshoppolva magát és férjét a hercegi pár fotójára. Terhessége nem volt problémamentes, vészes terhességi hányástól szenvedett még a második trimeszterben is, kórházba is került kiszáradás veszélyével, de humorérzékét egész várandóssága alatt megőrizte. Reméljük, ez így marad a nehéz első hónapok alatt is, és izgatottan várjuk a gyermekneveléssel kapcsolatos vices Amy Schumer posztokat.

 

Forrás: People
Fotó: Getty Images