Victoria Beckham teliholdkor palackozott vízzel méregtelenít

2019. május 18.
Victoria Beckham egész hetes tisztítókúrát tart, és mi mással méregtelenítene, mint telihold idején palackozott ásványvízzel, hiszen annak a rezgésfrekvenciája a legegészségesebb a test számára.

Egy németországi luxus egészségközpontban tart egész hetes tisztítókúrát Victoria Beckham, hogy kiszakadjon kicsit elfoglalt életéből és méregtelenítsen – nem is akármivel, hanem néhány pohár telihold-vízzel. A német St. Leonhards-forrásból származó vizet telihold napján palackozzák, és egyenesen a Bad Leonhardspfunzenben lévő Szent István-templomban található forrásból nyerik.


Magyarázatot is adnak, miért olyan jó a teliholdkor történő palackozás. A híres fizikus, Max Planck is megállapította már, hogy minden más frekvencián rezonál az univerzumban. A biorezonancia úttörője, Paul Schmidt mérte meg és hasonlította össze a környezetünk dolgainak és testünknek, érzelmeinknek a frekvenciáját. Többek között a vízét is, így arra a következtetésre jutott, hogy a holdfázisok befolyásolják a víz rezgéshullámát, a testünknek pedig a legjobb, ha teliholdkor palackozott vizet iszunk. Victoria Beckham legalábbis hisz benne. Ahogy a kristályokban is, hiszen még olyan nadrágot is tervezett, melyben külön titkos kis zseb van a szerencsehozó kőzeteknek.

Fotó: Getty Images