Mary-Kate Olsen műlovarnő lett

2019. május 26.
A színészetet már rég a háta mögött hagyta Mary-Kate Olsen, egy ideje inkább csak testvérével közös divatmárkájával foglalkozik. Ám most ismét új oldaláról mutatkozott be: műlovarnő lett.

Egy madridi díjugrató versenyen mutatta be műlovagló képességeit Mary-Kate Olsen, nem is akárhogy. A színésznő és a Row divatmárka tervezője, a világkupa sorozat spanyolországi állomásán ült lóhátra. Férje, Olivier Sarkozy, és ikertestvére, Ashley Olsen természetesen ott ültek a lelátón és teljes erőbedobással szurkoltak neki. Mary-Kate Olsen tökéletes lovaglószettben mesterien ugratta át az akadályokat lova, Fatum nyergében.


“Hat éves voltam, mikor először lóra ültem, egy 4×4 nevű pónira, és azonnal szerelembe estem a lovaglással” – idézte fel első emlékeit Mary-Kate Olsen. “A lovaglás nagyon fontos az életemben, mivel egy teljesen más tevékenység, kiszakít a munka és az iskola mindennapjaiból” – tette hozzá. Szenvedélyét a filmvásznon is bemutathatta, több testvérével közös filmjében, melyekben még gyerekszínészként szerepeltek, megjelenik a lovaglás. A Vadnyugati galiba és a Kettőn áll a vásár című filmekben is lovagol.

A középiskola után abbahagyta a lovaglást, és saját bevallása szerint sokáig nem is bírta rávenni magát, hogy visszatérjen hozzá. “Mindennap hiányzott, a legnehezebb dolog volt abbahagyni, és aztán ugyanilyen nehéz volt újrakezdeni” – mondta a 32 éves üzletasszony. De ma már nemcsak hogy visszatért, és hobbiként kilovagol időnként, sportsikereket is elér a lovaglással. “Egy új világot nyitott ki. A lovaglással elfogadást, türelmet, elszántságot, kitartást tanulok. Minden olyan képességet, ami fontos a mindennapi életben. Sokat tanítanak a lovak saját magamról is” – vallott a lovagláshoz fűződő érzéseiről Mary-Kate Olsen. Sőt, a stílusát is befolyásolja kedvenc hobbija. “A Row egyik első blézerét az ugratókabátom inspirálta. A testvérem és én mindig a kényelmet tartjuk szem előtt, mikor tervezünk, és ezek fontos szempontok a műlovagló öltözeteknél is” – magyarázta az Olsen-iker.

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images