Véget ért Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata

2019. június 07.
Akik eddig Irina Shayknak drukkoltak Lady Gaga ellenében, most szomorú hírünk van. Bradley Cooper és a modell szakítottak.

Az év elején még arról írtunk, hogy a modell, Irina Shayk milyen intelligensen kezelte a párja és Lady Gaga szerelméről szóló pletykákat, és az Oscar-gálán is istenien reagálta le a mások szerint szenvedélyes duettet.

A 44 éves színész, Bradley Cooper és a 33 éves modell négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és 2017-ben született kislányuk, Lea De Seine. Ha lehet hinni a pletykáknak, egy ideje már pengeélen táncolt a kapcsolatuk, és azon fáradoztak, hogy – főként kislányuk miatt – megmentsék a kapcsolatukat.

A MET-gálán aztán Irina már egyedül jelent meg, tegnap pedig szemfülesek észrevették, hogy amikor a lányát a játszótérre vitte, már nem volt rajta az eljegyzési gyűrűje.

Persze a hírt még nem erősítették meg hivatalosan, de a bulvárlapok már biztos szakításról beszélnek, a rajongók pedig felrobbantották a Twittert a hír hallatán, és persze jöttek a Gagás mémek is.

 

Hogy mi az igazság, azt nagy valószínűséggel sosem fogjuk megtudni, ahogy azt sem, hogy a Csillag születik című film közben szárnyra kelt pletykák, miszerint Bradley és Gaga között több van, mint barátság, igaz-e vagy sem.