Rihanna tanácsait még Donald Trump is megfogadja

2019. június 18.
Új technikákat talált ki Rihanna, hogy könnyebben és hatékonyabban egyensúlyozzon a munka és a magánélet között. Tippjei olyan jók, hogy még Donald Trump amerikai elnök is felfigyelt rájuk.

Az egyre inkább üzletasszonyi szerepben tündöklő Rihanna egyik legnagyobb újítása, hogy bizonyos napokhoz egy nagy P-betűt ír naptárjába, így lefoglalva azokat a napokat saját magának. Két-három napos munkaszüneteket iktat be így sűrű menetrendjébe. Akkor kezdte ezt a gyakorlatot, mikor egy pár éve mind magánéletében, mind munkájában boldogtalannak érezte magát a Grammy-díjas énekesnő. “Csak az utóbbi időben jöttem rá, hogy szükségem van arra, hogy feltöltődjek, hiszen ettől függ a lelki egészségem. Ha nem vagy boldog legbelül, nem találod meg az örömöt azokban a dolgokban sem, amiket amúgy szeretsz” – fejtette ki Rihanna.


Azzal, hogy szakít időt saját magára és Barbados-on élő családjára, sokat javított a lelki egészségén, és újra élvezni tudja munkáját. “Sohasem akartam úgy érezni, hogy a munkám csupán kötelesség. A karrierem a hivatásom, ezért szeretném, ha mindig boldogan tudnám csinálni” – tette hozzá Rihanna. Emellett az énekesnő elkezdett bevásárolni és sétálni, melyek sokat segítenek neki abban, hogy felismerje, mik a fontos dolgok a magánéletében. Csak így tud örömet találni az éneklésben és üzleti érdekeltségeiben.

Úgy tűnik, Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke is egyet ért Rihannával. Az énekesnő életvezetési tippjeiről szóló Twitter-bejegyzésre még ő is nyomott egy tetszik-gombot, pedig már két éve nem tett ilyet egyetlen poszttal sem.

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images