Aggódnunk kellene Céline Dionért?

2019. július 05.
Céline Dion a Párizsi Divathét középpontjába került, minden tekintetben. Bizonyította, hogy méltán tekinthető korunk egyik divatikonjának, ugyanakkor vékonyabbnak tűnik, mint valaha, amiért a rajongók rettentően aggódnak érte.

Egy újabb látványos öltözet, illetve az abban látott rémisztően vékony alkata miatt kezdtek aggódni a rajongók Céline Dionért. Az 51 éves énekesnőt fotózták Párizs utcáin és az haute couture divatbemutatók első sorában ülve is. A Vouge Australia által megosztott fotó volt azonban, mely ismét felkorbácsolta a kedélyeket. A képen Céline Dion egy Iris van Herpen ruhát visel úgy, ahogy csak ő tudja, ám míg több mint tízezer like-ot kapott a fotóra, sok rajongója félelmének adott hangot a kommentek között.

 


”Rettentően vékonynak néz ki” – döbbent meg egy internetező.

“Csodás hang és divatikon, de az Isten szerelmére, rémisztően soványnak tűnik” – írták a rajongók több megjegyzésben is.

“Nagyon alultáplált… Celine mindig vékony alkatú volt, de most már túl sovány. Remélem, minden rendben vele” – értett egyet egy újabb kommentelő.


“Megnéztem korábbi képeken is, és betegesen sovány. Nem fest túl jól” – írta valaki más.

Mások megvédték az ikont, és a divatmagazin előnytelen fotóját hibáztatták elsősorban. “Rossz fotó a királynőről! Nem érzitek úgy, hogy ezt elrontottátok? Nem túl kedves ilyen képet posztolni!” – válaszolták a kép alatt. Ám Céline Diont sem kell félteni, visszavágott azoknak, akik testalkatát és fogyását támadták, nem először idén. Januárban már megszólaltak olyan hangok, melyek az énekesnő testúlyával foglalkoztak. Akkor Céline Dion azzal szerelte le a támadókat, hogy ha nem tetszik nekik, amit látnak, egyszerűen ne nézzék. Az énekesnő most bővebben is beszélt a súlyának és alkatának alakulásáról, mely a Las Vegas-i fellépések alatt változott meg láthatóan. 

“A tánc a génjeimben volt egész életemben. Az álmom. És nagyon kemény! Egy héten négyszer van balettórám. Az emberek azt mondják, sokkal vékonyabb vagyok, de sokat dolgozom. Imádok mozogni, és ez ezzel jár” – magyarázta meg Céline Dion a vékonyság okát. “Erősnek, gyönyörűnek, nőiesnek és szexinek akarom érezni magam. Ha jól érzem így magam, felesleges beszélni róla. Ha nem tetszik, nem kell képet készíteni róla, nem kell foglalkozni vele, egyszerűen békén kell hagyni” – zárta rövidre a témát az énekesnő.

Fotó: Getty Images