Céline Dion elképesztően stílusos megjelenése

2019. július 02.
Céline Dion elvitte a show-t a Schiaparelli haute couture 2019-20 őszi-téli bemutatóján.

Az énekesnő egy nagyon különleges szabású plisszírozott egyberuhát viselt, melynek fűzős derékrésze kiemelte szupervékony homokóra alakját, V- kivágású nyakbakötős felsőrésze pedig nyújtotta a törzsét és éppen annyit mutatott a híresség kebléből, ami ízléses egy divatrendezvényen.

Az 51 éves Céline egy most nagyon trendi cicaformájú fekete szemüveggel egészítette ki a lookját, illetve egy brutális fejdísszel, ami leginkább egy fekete faágra vagy narválszarvra emlékeztethet minket. A fejdísz mellett a híresség cipőjére is érdemes egy pillantást vetnünk, – a díszes orrésze koronázza meg igazán a szettet. A jótékony V-kivágáson és a cicaszemüveg-trenden túl  Céline azt üzeni nekünk, hogy 50 felett sem érdemes feladnunk stílusos megjelenést.

Az énekesnőt mostanában sokan támadják túlzott soványsága miatt, áprilisban azonban azt nyilatkozta a People-nek, hogy jól van, csak belépett az életébe az „új szerelme”, a balett. Céline mostanában nagyon kemény táncpróbákra jár – heti négyszer is– , ami miatt lepergett róla jónéhány kiló.

Fotó: Profimedia – Red Dot