Irina Shayk továbbra is hisz a házasságban

2019. július 18.
Bár nem működött kapcsolata gyermeke apjával, Bradley Cooperrel, a gyönyörű modell, Irina Shayk továbbra is hisz a házasságban.

A 33 éves modell, Irina Shayk először beszélt Bradley Cooperrel való válásáról a Harpers Bazaarnak. És bár vele nem működött a kapcsolat, azért továbbra is optimista a házasságot illetően. “Mindenki más. Miért ne hinnék a házasságban? Nem az a fajta ember vagyok, aki ellenezné” – mondta a modell. 

A házasság úgy tűnik, nem vált ki erős érzelmeket Irina Shaykból, a párkapcsolati etikett annál jobban felkorbácsolja indulatait. “Senki sem küld levelet ma már senkinek. Hiszek abban, hogy ha szeretnénk együtt vacsorázni valakivel, nem üzenetet kell küldeni, vagy az Instagramon bejelentkezni, hanem fel kell emelni a telefont, és szólni neki, hogy vacsorázzunk együtt” – vázolta álláspontját a randizásról Shayk.


A modell nemcsak a párkapcsolatokról, az anyaságról is beszélt, bár Bradley Cooperrel közös 2 éves lányáról, Lea de Seine-ről továbbra sem árult el sokat. Annyit azért elmondott, hogy már tanítja oroszul a kislányt, aki a nevét Irina Shayk apai nagyanyja után kapta. “Az egyik legerősebb nő volt, akit valaha ismertem. A középső neve pedig, Seine, mint Párizs folyója (a Szajna)” – magyarázta el a névválasztást az édesanya.

Irina Shayk egyébként nem gondolja, hogy attól, hogy gyermeke született, meg kellene változnia. “Egyetlen okot mondjanak, miért kellene hosszabb szoknyát viselnem csak azért, mert anya lettem. Nem! Nem hiszek ebben. Miért kellene másnak lenned és máshogy érezned csak azért, mert gyermeked lett?!” – mondta a modell. “Tudnod kell, ki vagy és mit akarsz, azután pedig kitartanod a döntésed mellett. Az emberek sokmindent mondanak, legyél vékonyabb, túl kövér vagy, ilyesmik. Meg kell tanulnod, hogyan szeresd magad és érezd kényelmesen magad a bőrödben. Ha jóban vagy önmagaddal, úgy gondolom, bármire képes vagy” – ecsetelte Irina Shayk az életfilozófiáját.

Fotó: Getty Images