Scarlett Johansson megvillantotta óriási eljegyzési gyűrűjét

2019. július 25.
Scarlett Johansson először vette fel nyilvános eseményre gyűrűjét, mellyel Colin Jost komikus még májusban jegyezte el. A hatalmas gyémántot nem lehetett nem észrevenni a színésznő ujján.

Két év után idén májusban jegyezte el Scarlett Johanssont vőlegénye, Colins Jost egy hatalmas, körte alakú gyémánttal, melyet fekete gyűrűre illesztettek. A 34 éves színésznő a San Diego-i Comic-Conon villantotta meg az óriási ékszert. A Fekete Özvegy sztárja fekete-fehér David Koma nadrággal és Gianvito Rossi PVC-magassarkúval egészítette ki az ékszert, mely mellett eltörpültek Marli New York karika fülbevalói.


Scarlett Johansson és Colin Jost, a Saturday Night Live komikusa először 2017 novemberében jelent meg a nyilvánosság előtt, majd ezután több filmpremieren is együtt mutatkoztak. Úgy nyilatkoztak, a hasonló, szarkasztikus humor az, ami különösen erőssé teszi kapcsolatukat, emellett sok közös vonásuk van.

Korábban már volt házas Scarlett Johansson: Ryan Reynolds volt a férje 2008 és 2010 között, majd Roman Dauriac francia újságíróhoz ment hozzá, vele 2014 és 2017 között volt együtt, egy közös kislányuk is született.

A Comic-Conon bejelentették, hogy Johansson újra a Fekete Özvegy karakterébe bújik, ezúttal önálló filmet kap a Marvel-szereplő. A 2020-ra tervezett moziban David Harbour, Florence Pugh és Rachel Weisz lesz a partnere többek között. “Nem gondolom, hogy el tudtam volna játszani Natashának ezt a változatát tíz évvel ezelőtt. Úgy alakítom őt, mint egy teljesen érett nő” – nyilatkozta Scarlett Johansson a szuperhős szerepről.

Fotó: Getty Images