Még Alicia Keys is igényli néha a megerősítést

2019. augusztus 05.
Még a magabiztosságáról ismert énekesnőnek, Alicia Keys-nek is vannak gyenge napjai, mikor szükésge van a női erőt méltató himnuszok hallgatására, így hát megajándékozta a világot számos ilyen dallal.

Néha még a magabiztosság királynőjének, Alicia Keys-nek is szüksége van egy kis szikrára, hogy ismét erőre kapjon. “Az ilyen dalaim nagyrésze, például az ‘A Woman’s Worth’, ‘Superwoman’ vagy a ‘Girl on Fire’ is olyan pillanatban született, mikor nem éreztem magam értékesnek” – mondta a tizenötszörös Grammy-díjas énekesnő a Harper’s Bazaarnak. “Más dalok pedig olyanok, melyeket egyszerűen hallanom kellett, mert épp olyan időszakon mentem keresztül, mikor padlón voltam, és emlékeztetnem kellett magamat arra, aki vagyok, és amit megérdemlek” – tette hozzá Alicia Keys.


Ám bárhogy is érezze magát a dalok születésének pillanatában, mikor felveszik, mindig az egekig szárnyal. “Minden alkalommal, mikor létrehozok valamit, úgy érzem, hogy ez a legjobb dolog, amit valaha alkottam. Lehet, hogy a folyamat közben kételkedek magamban, ám amikor elkészülök, roppant magabiztos vagyok. Még mindig megvan a gyermeki rácsodálkozás és öröm képessége bennem” – vallotta be Alicia Keys. Hasonlóan történt az új albuma létrehozásakor is.

“Arra reflektál, aki ma vagyok. A mélyebb elfogadás magam felé, mint teljes emberi lény felé, a hibák, az apró sérelmek, harag és félelmek, amikkel eddig nem tudtam szembenézni, mind rajta vannak” – mondta új albumáról a 38 éves énekesnő, akinek gyermekei, a 8 éves Egypt és a 4 éves Genesis segített megtalálni a helyes irányt. “Az anyaság megadta a tisztánlátás képességét. Korábban kevésbé voltam tudatos abban, hogyan töltöm az időmet, és sokkal jobban befolyásoltak az emberek. A gyermekeim születésével olyan, mintha megtaláltam volna a vezérlő csillagomat. Sokkal kevésbé vagyok pazarló, és hatékonyabban dolgozom” – mondta Alicia Keys.

Fotó: Getty Images