Julianne Moore férje féltékeny a szexjelenetekre

2019. augusztus 12.
Julianne Moore filmes románcai hatással vannak a házasságára is. Férje, aki jelenlegi mozijának rendezője is, ugyanis féltékeny a színésznő szexjeleneteire.

Minden egyes filmes szerelmi partnerére féltékeny Julianne Moore filmrendező férje, Bart Freundlich. Az 58 éves színésznő egy tévés interjúban beszélt arról, hogy 49 éves férje nincs túlságosan elragadtatva azoktól a helyzetektől, mikor Julianne Moore-nak szerelmi jelentet kell forgatnia partnerével. “Megtanultam együtt élni ezzel, de sokkal rosszabb, ha ő a film rendezője” – mondta a színésznő.


Julianne Moore és Bart Freundlich már közel tizenhat éve házasok, úgy tűnik, működik a színésznő technikája, hogy nem nagyon beszél a forgatásoknak erről a részéről férjének. Ám így néha meglepetésként érik Freundlich-ot a szexjelenetek, amikor megnézi felesége filmjeit. A legkényelmetlenebb helyzetet Julianne Moore bevallása szerint a Mark Wahlberggel forgatott 1997-es filmdráma, a Boogie Nights okozta. “Még nagyon korai fázisában voltunk a kapcsolatunknak, emlékszem, hogy az autóban hajtogatom neki, hogy ez csak munka, csak munka, csak munka!” – idézte fel a színésznő a film forgatását.

Négy filmet forgatott férjével közösen Julianne Moore, köztük a legfrissebbet, az After the Wedding címűt, melyen jelenleg is dolgoznak. “Egyáltalán nem kényelmetlen a férjemmel dolgozni, nem tűnik furának a dolog. Már ismerem minden rezdülését, tudom, mikor zavarja valami” – mondta a színésznő a közös munkáról. Egy forgatás hozta össze Julianne Moore-t férjével, 1997-ben a Nem vagyunk már ugyanazok című mozin dolgoztak együtt, ezalatt kezdtek randizni. 


Forrás: People
Fotó: Getty Images