Julianne Moore utálja a szeplőit

2019. május 29.
Julianne Moore filmekben szerepel, magazinok címlapján pózol és kozmetikumokat reklámoz, ám még mindig kemény küzdelmet folytat, hogy elfogadja önmagát. A szeplőivel pedig továbbra sem tud megbékélni.

Julianne Moore nem tudja elfogadni a szeplőit. A Tatler magazin interjújában elmondta, hogy 7 és 49 éves kora között kifejezetten utálta őket. “Továbbra sem szeretem a szeplőimet. Jobban örülnék, ha nem lennének, ám nem tudok mit csinálni velük. Nem kell haragudni magunkra azért, ha valamit nem szeretünk magunkon, teljesen rendben van” – mondta az 58 éves színésznő. Julianne Moore-t imádják a divattervezők, Tom Ford közeli barátja, ahogy a Chanel pár hónapja elhunyt dizájnere, Karl Lagerfeld is az volt. “Karl elvesztése mindenkit sokkolt, mert egy olyan ember ment el, akiről azt gondoltuk, örökké él majd. Olyan életerős volt, mindent maga csinált. Ha beléptem a szalonba, egyből ott termett és dolgozott” – vallott a divattervező halálával kapcsolatos érzéseiről Moore.


A munkájáról is beszélt a színésznő az interjúban: elmondta például, hogy harminc éves korában jött rá, hogy a magánéletét kell az első helyre tennie a munkával szemben. “A ’70-es években felnőve egyértelműen úgy szocializálódtam, hogy a munka a legfontosabb. És mindig azt mondták, hogy a magánéletünkért nem szükséges dolgozni, minden úgy működik, mint a romantikus filmekben: majd jön valaki, találkozunk, randizunk és élünk boldogan tovább, míg meg nem halunk. Ám rá kellett jönnöm, hogy ez nem így működik. Nem ez az igazság a családdal kapcsolatban” – vallott a felismeréseiről Julianne Moore, aki Bart Freundlich rendező felesége, két gyermek, Liv és Caleb édesanyja.

Fotó: Getty Images