Anne Hathaway megmutatta, hogy a kismamaruhában is van fantázia

2019. augusztus 13.
Nem egészen két héttel azután, hogy bejelentette második terhességét, Anne Hathaway a vörös szőnyegen bizonyította be, hogy igenis lehet fantáziadús és látványos egy kismamaruha is.

Egy új Broadway show, a Sea Wall/ A Life bemutatóján vett részt Anne Hathaway a New York-i Hudson Theaterben, és egy csodálatos neonrózsaszín Brandon Maxwell kismamaestélyiben pózolt a vörös szőnyegen.


A ruha szoknyarésze takarta a térdét, a ruha felső része pedig három különböző részből állt össze, mely izgalmas kivágásokat hagyott a viselője bordáinál. Anna Hathaway ezüst magassarkúval, piros borítéktáskával és semleges sminkkel viselte az izgalmas estélyit. A színésznő egy kedves részletre is felhívta a figyelmet a ruhával kapcsolatban Instagramján: egy fehér címkén az Anne + 1 feliratot rejtették el az esélyibe varrt Brandon Maxwell márkajelzés alatt.

 


Anna Hathaway férjével, Adam Shulmannel vett részt a bemutatón. Az Oscar-díjas színésznő korábban nyíltan vallott arról, milyen nehezen sikerült teherbe esnie. “Úgy gondolom, hogy nagyon leegyszerűsítetten nézzük a teherbeesést, és mindenkire ugyanúgy érvényesnek tekintjük a dolgokat. Ám nagyon sok embernek ez nem ennyire egyszerű. Számukra rendkívül fájdalmas és kirekesztő ez a leegyszerűsítés, és rendkívül erősen rombolja az önértékelésüket. Én is keresztülmentem ezen” – mondta Anne pár héttel ezelőtt. 

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images