Alanis Morissette harmadik gyermeke is izgalmas nevet kapott

2019. augusztus 14.
Megszületett Alanis Morissette harmadik gyermeke. A kanadai énekesnő már képet is mutatott az újszülöttről, sőt, a nevét is elárulta.

Pár nappal ezelőtt megszületett Alanis Morissette és Mario “Souleye” Treadway harmadik gyermeke. A kisfiú és anyukája is egészséges. A szülők már meg is osztották az újszülött fotóját Instagramjukon, és elárulták a nevét: Winter Mercy Morissette-Treadway. Ahogy a két nagyobb testvére, úgy a kisfiú is otthon született. A 39 éves apa hálás feleségének, akit örök hősnőjének nevez. Onyx Solace nevű lányuk 3 éves, első fiuk, Ever Imre pedig 8 és fél. 

 

 

 

A 45 éves énekesnő jelenleg új albumon dolgozik, amit harmadik várandósságával egy időben jelentett be szintén a közösségi oldalán még márciusban. Alanis Morissette ezután még fellépett a New Orleans-i Jazzfesztiválon. Az énekesnő első gyermeke születése óta kiáll az anyák és az anyaság mellett.

Nyíltan beszélt szülés utáni depressziójáról is, melytől mindkettő gyermeke születése után szenvedett. “Vannak napok, amikor az is lehetetlen feladatnak tűnik, hogy megmozduljak” – vallott ezekről az időszakokról Alanis Morissette. “Tudom, mikor a szemébe nézek egy nőnek, aki szintén keresztülment a szülés utáni depresszión, mit érez, anélkül, hogy egy szót szólna. Arra gondolok, hogy mennyire sajnálom, hogy másnak is át kell ezt élni” – tette hozzá a Grammy-díjas énekesnő.

Forrás: People
Fotó: Getty Images