Cara Delevingne és Ashley Benson kapcsolata csupa titok

2019. szeptember 14.
Bár már több mint egy éve együtt van Cara Delevingne modell-színésznő és Ashley Benson színésznő, nagyon vigyáznak magánéletükre, nem sokat tudni kapcsolatukról. Pedig állítólag kevés olyan harmonikus pár van a hírességek között, mint ők.

A modell és színésznő Cara Delevingne és Ashle Benson, a Hazug csajok társaságának (Pretty Little Liars) színésznője több mint egy év együttjárás után ismerte el, amit már régóta gyanított mindenki, hogy egy párt alkotnak. Még 2018-ban kezdtek randizni, mikor együtt forgatták a Her Smell című filmet, és nemrég hivatalosan össze is költöztek. Összeállításunkban végigvesszük azokat a pillanatokat, amikor bepillantást engedtek kapcsolatukba.


Az első spekulációk
2018 áprilisában kezdték forgatni a Her Smell című punk-rock filmdrámát, melyben Elisabeth Moss-szal játszottak együtt. Nem sokkal ezután posztolta első közös szelfijüket Ashley Benson az Instagramjára. Megérkeztek az első kézfogós fotók is, Cara Delevingne átöltelte Bensont a képeken és kedvesen megpuszilta, majd pár hónappal később a londoni Heathrow Repülőtéren csókolózás közben kapták őket lencsevégre. Ekkor Benson úgy nyilatkozott a People-nek, hogy nem szeretné sem megerősíteni, sem cáfolni, hogy együtt van Cara Delevingne-nel, ez a legjobb mód arra, hogy a kapcsolatukat megőrizzék maguknak.

Párizsban a divathéten
2018 szeptemberben Cara Delevingne a Párizsi Divathéten vonult a Balmain divatshow-ján, melyet Ashley Benson az első sorból nézett. Később lefotózták azt is, ahogy együtt távoznak a bemutatóról.

Születésnap a múzeumban
Cara Delevingne nagyvonalú gesztusokat is tett már kapcsolatukban. 2018 decemberében például kibérelte a londoni Természettudományi Múzeumot Ashley Benson születésnapjára. A sajtó és minden kíváncsi szem kizárásával a pár a múzeumban tölthette az éjszakát.

Hivatalosan elismerték kapcsolatukat
2019 tavaszát főként utazgatással töltötték. Nyaraltak a Maldív-szigeteken, Cara Delevingne meglátogatta párját Los Angelesben, de Párizsban is megfordultak együtt, míg júniusban végre elismerték, hogy együtt járnak, sőt, bejelentették, hogy összeköltöznek. Természetesen egy Instagram-videóban tették mindezt. Delevingne később azt nyilatkozta az E! News-nak, hogy “talán a Pride, talán a Stonewall-lázadás ötven éves évfordulója miatt, de lehet, hogy csak az egy éves évfordulónk miatt jelentettük be pont most”.

Közös tetoválás
Ashley Benson posztolt először képet a “CD” monogramos tetoválásáról. Bár nem árult el részleteket róla, sem arról, pontosan mire utal, sem a készítés időpontjáról, de valószínű, hogy Cara Delevingne nevének kezdőbetűit varratta magára. Ez akkor vált szinte bizonyossá, mikor párja testének ugyanazon a pontján egy “A” tetoválás tűnt fel. Bár szokás szerint a pár eddig nem erősítette meg ezt a feltételezést, de nem is cáfolta. 

Címlaplányunkkal exkluzív interjút olvashatsz az októberi Marie Claire-ben!

Fotó: Getty Images