A hét kínzó kérdése: összeházasodott-e Jennifer Lawrence és vőlegénye?

2019. szeptember 20.
Az egész világot lázban tartja, hogy vajon összeházasodott-e már Jennifer Lawrence és vőlegénye, Cooke Maroney galériatulajdonos, miután látták őket együtt távozni a New York-i városházáról.

Két dolgot tudunk biztosan: Jennifer Lawrence és vőlegénye, Cooke Maroney vagy már összeházasodott, vagy nagyon hamarosan sor kerül az esküvőre. A párt a New York-i városházáról látták távozni. A pár, amely 2018 óta van együtt, nem egyedül érkezett a hivatalba, két biztonsági ember, egy fotós és egy barátjuk kísérte el őket.


A házasságkötési engedélyhez mindkét félnek egyszerre kell megjelennie az anyakönyvi hivatalban. Ha a pár megkapta az engedélyt, legalább 24 órának el kell telnie az esküvőig, de legfeljebb hatvan napot várhatnak a felek New York állam törvényei szerint. Ha egy pár nem szeretne várni 24 órát, bírói külön engedéllyel köthetnek házasságot, ahogy például Justin és Hailey Bieber is tette.

Júniusban Jennifer Lawrence egy rádióinterjúban beszélt a házasságról és az esküvőről. “Nem vagyok a megszállottja. Túl lusta vagyok ahhoz, hogy neurotikus legyek miatta. Láttam egy ruhát, ami tetszett, és úgy voltam vele, ez a ruha jó lesz, úgyhogy megvettem. Szuper, a ruha legalább megvan” – mondta el a színésznő, hogy áll az esküvőszervezéshez. 

Korábban azt mondta Cooke Maroney-ról, hogy ő az igazi. “A legjobb ember, akivel valaha találkoztam, így nagyon-nagyon könnyű volt döntenem, hozzámegyek-e” – mondta Lawrence. 

Fotó: Getty Images