Will Smith visszatér Budapestre és koncertet is ad

2019. szeptember 22.
Will Smith visszatér Budapestre, hogy itt ünnepelje legújabb filmje, a Gemini Man bemutatóját. A színésszel nemcsak a film további alkotói érkeznek hazánkba, hanem zenésztársa, Jazzy Jeff is, akivel koncertet adnak.

A Gemini Man című akciófilm több jelenetét is Magyarországon forgatták, Budapest meghatározó nevezetességei is felbukkannak a filmben, így adta magát, hogy az alkotók, köztük a főszereplő Will Smith is visszatérjen hazánkba megünnepelni a bemutatót. A színésszel tart a rendező, az Oscar-díjas Ang Lee és a producerek, Jerry Bruckheimer és David Ellison is. Sőt, Smith Jazzy Jeff zenészt is magával hozza, akivel a Szent István Bazilika előtti téren szeptember 25-én koncertet is adnak.

Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akció-thrillerben a Will Smith az elit gyilkost, Henry Bogant alakítja, akit üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. A további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong láthatóak.

Will Smith közösségi oldalán jelentette be, hogy vele tart Jazzy Jeff, hűséges zenésztársa is, és a sűrű budapesti programjában biztosan szerepel egy koncert is, ahol a színészt újra Fresh Prince-ként láthatjuk majd.

A Gemini Man országos bemutatója 2019. október 10-én lesz.

Fotó: Getty Images, UIP