Jodie Comer nem hívta meg szüleit az Emmy-gálára

2019. szeptember 24.
Jött, látott és győzött Jodie Comer, a Killing Eve színésznője az idei Emmy-gálán, ám szüleit nem hívta meg a díjátadóra. Elárulta, miért.

A 26 éves brit színésznő, Jodie Comer nyerte el a legjobb színésznőnek járó Emmy-díjat az idei gálán a Megszállottak viadala (Killing Eve) című drámai sorozatban játszott szerepéért, ahol Villanelle-t, a hihetetlenül képzett bérgyilkost alakítja. A színésznőt teljesen sokkolta győzelme.

“Nem számítottam rá, hogy fel kell állnom erre a színpadra” – mondta köszönőbeszédében Jodie Comer, miután Gwyneth Paltrow bejelentette a nevét. Megemlítette színésztársát, Sandra Oh-t is, akit szintén jelöltek ugyanebben a kategóriában az idén Emmy-díjra. “Vigyázz magadra Sandra, a Killing Eve utazás egy totális forgószél!” – üzent színésztársának a győztes.


Jodie Comer azt is bevallotta, hogy nem hívta meg szüleit a gálára, mivel egyáltalán nem számított rá, hogy ő nyeri kategóriáját, hiszen vele együtt jelölték Emilia Clarke-ot (Trónok harca), Viola Davis-t (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?), Laura Linney-t (Ozark), Sandra Oh-t (Megszállottak viadala), Mandy Moore-t (This Is Us) és Robin Wright-ot (Kártyavár).

A színésznő rajongói már tavaly is felháborodtak, amiért nem jelölték a díjra, ám idén nem kell panaszkodniuk. Ráadásul a Megszállottak viadala is visszatér a tévé képernyőjére 2020-ban a harmadik évaddal.

Fotó: Unsplash