Lana Del Rey egy rendőrrel randevúzik

2019. szeptember 26.
Remélhetőleg örökre vége Lana Del Rey búskomorságának, mivel úgy tűnik, az énekesnő végre szerelmes. Ráadásul az egyenruhához vonzódik, hiszen a választottja egy rendőr.

New Yorkban, a Central Parkban látták egy napsütötte délutánon Lana Del Rey-t, amint Sean Larkin őrmesterrel randevúzik.
A 34 éves énekesnő nem öltözött túl az alkalomra, farmer rövidnadrágot és mintás felsőt viselt fejpánttal és napszemüveggel. A 46 éves rendőr őrmester is farmert és fehér pólót viselt, így a pár remekül összeöltözött.


Persze Larkin nem egyszerű rendőrtiszt. Az A&E csatornán futó Live PD című tévéműsor sztárja. A széria valódi rendőröket mutat be munka közben. Annyit lehet még tudni Lana Del Ray új párjáról, hogy a Crossfit megszállotja, a beceneve pedig Sticks (bot). Saját elmondása szerint ezt azért kapta, mert egy esetnél fegyver nélkül eredt a gyanúsított után, és úgy fogta el. Ezek után a parancsnoka elnevezte botnak, és a név rajta ragadt, ahogy a kollégái közül egyre többen így hívták. “A magánéletben senki sem hív “Sticks”-nek” – tette hozzá az őrmester.

Lana Del Rey nem sok kapcsolata került eddig rivaldafénybe. Pletykáltak róla, hogy járt a G-Eazy nevű rapperrel – a rajongói közül sokan úgy gondolják, hogy róla írta a White Mustang című számát. Vajon Sean Larkin őrmester is kap majd egy dalt?

Fotó: Getty Images