Az afrikai úton végre jobban megnézhettük Archie-t

2019. szeptember 27.
Az öt hónapos Archie nem nehezítette meg szülei dolgát a tizenegy órás repülőúton. Harry herceg és Meghan Markle kéthetes afrikai körútra indult, gyermekük pedig a repülőutat édesapja mellkasán, alvással töltötte.

Nem kellett sokat várni, hogy rendesen megnézhessük a kis Archie Mountbatten-Windsort. Mondani sem kell, teljesen ellopta a show-t szülei, Harry herceg és Meghan Markle elől, mikor magukkal vitték látogatóba Fokváros korábbi érsekéhez, Desmond Tutuhoz. A pár instagram oldalán kedves videót is posztoltak a látogatásról “Arch meets Archie” címmel. (Az érsek az angol nyelvben archbishop, így a találkozó remek alkalmat adott a szóviccre.)

Ám nem csak udvariassági látogtásokat tesznek a kéthetes körúton. Meghan Markle meglátogatta a Mothers2Mothers szervezetet is Fokvárosban, bár ide sem Harry herceg, sem Archie nem kísérte el. Vitt azonban magával két hatalmas táskát, melyek fia kinőtt ruháival voltak tele. Két különleges fehér mellényke is került az elajándékozott ruhadarabok közé, az egyikre a Future (Jövő) szót hímezték, a másikon pedig az Invictus Games logója volt látható, mely az egyik első közös nyilvános megjelenése volt Meghan Markle-nek Harry herceggel.

Archie baba korában és szülei, Harry herceg és Meghan Markle.
A királyi körút fontos mérföldkő Harry herceg és Meghan Markle számára, mivel ez az első külföldi, hivatalos útjuk hármasban (arról nem is beszélve, hogy ez Archie első utazása, amit olyan remekül visel a kisfiú, mintha mindig erre készült volna). A hercegi család a Dél-Afrikai Köztársaság után Botswanaba, Angolába és Malawiba is ellátogat majd, mielőtt visszatérnének Angliába.

Forrás: Popsugar, ET Online, Insider
Fotó: Getty Images