Meghan Markle úgy szurkolt, ahogy csak a legjobb barátnők tudnak

2019. szeptember 10.
Meghan Markle hirtelen ötlettől vezérelve repülőre ült, és elutazott New Yorkba, hogy legjobb barátnőjének, Serena Williams-nek szurkolhasson az U.S. Open döntőjében.

Először hagyta magára négy hónapos fiát, Archie Harrisont és Harry herceget a kisbaba születése óta Meghan Markle, ám nem akárki kedvéért utazott az óceán túlpartjára a hercegné.

Serena Williams vasárnap játszotta élete 24. Grand Slam döntőjét az U.S. Open nyílt teniszversenyen Bianca Andreescu ellen. Ha megnyeri a döntőt, azzal rekordot állít fel, így nem csoda, hogy legjobb barátnője, Meghan Markle is ott akart lenni mellette a lelátón, és szurkolni akart a teniszsztárnak.

A 38 éves hercegné széles mosollyal az arcán ült a privát szektorban, J.Crew farmerruhát viselt, melyet világosszürke blézerrel és Carolina Herrera válltáskával egészített ki. Szentimentális ékszerválasztása is sokaknak feltűnt. Egy Los Angeles-i ékszerészcég, a Mini Me Jewels nyakláncával emlékeztetett férjére. A nyaklánc két függője ugyanis egy “H” és egy “M” betű volt, így utalva férjére, Harry hercegre.


A teniszmeccsre Meghan Markle a frizuráját is megváltoztatta. A védjegyévé vált könnyed kontyot hosszú, leengedett, hullámos hajra cserélte az alkalomból. Úgy tűnik, július óta rövidebbre vágatta haját, már csak vállig értek a tincsei. 

Nem egyedül szurkolt Serena Williams-nek barátnője. Meghan Markle mellett ült a teniszbajnok férje, Alexis Ohanian és edzője, Patrick Mouratoglou, valamint Anna Wintour, az amerikai Vogue legendás főszerkesztője is. 

Sajnos a rekorddöntés ezúttal nem sikerült Serena Williams-nek, elveszítette a meccset.

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images