Helen Mirren mezítláb vonult a L’Oreal divatshow-ján

2019. szeptember 30.
A L’Oréal Paris a Párizsi Divathét hivatalos partnereként rendhagyó módon ünnepelte a női egyenjogúságot a Le Défilé L’Oréal Paris-val, egy, a város szívében megrendezett divatbemutatóval, melyet több mint negyven országban élőben közvetítettek.

A L’Oréal Paris idén is megrendezte a szépség, a női egyenjogúság és a feltörekvő divattervezők ünnepét. A nagyszabású Le Défilé Fashion Show-n a szépségnagykövetek kivételes csapata vonult fel. Díjnyertes színésznőktől és énekesektől kezdve az aranyérmes sportolókig és topmodellekig olyan személyek mutatták be a ruhakölteményeket, akik mind az önállóságot testesítik meg.

Amber Heard

Camilla Cabello

A kifutóra lépett Camila Cabello és Amber Heard, akik először vonultak fel a Le Défilé L’Oréal Paris-n, melynek helyszíne idén az ikonikus Monnaie De Paris volt. Eva Longoria a fináléban kisfiával, Santiagóval vonult végig a kifutón, de Doutzen Kroes, Liya Kebede, Aja Naomi King, Soo Joo Park, Luma Grothe, Aishwarya Rai, Andie McDowell, Helen Mirren, Marie Bochet és Duckie Thot is magára öltött egy-egy csodás ruhát.

Eva Longoria

Helen Mirren

A finálé modellekkel és sztárokkal

A Le Défilé L’Oréal Paris már hagyománnyá, a Párizsi Divathét várva várt „randevújává” vált. Idén harmadik alkalommal hozta el és közvetítette a márka egyedi látásmódját Párizs egyik emblematikus helyszínén. Idén először egy 40 fős zenekar Thomas Roussel zeneszerző kifejezetten a le Défilére komponált élő zenéjével kísérte a bemutatót.

Az idei Le Défilé L’Oréal Paris-n a márka olyan ikonikus divatházakkal, valamint rendkívül tehetséges, feltörekvő tervezőkkel működött együtt, mint például AMI, Atlein, Balmain, Cédric Charlier, Elie Saab, Etudes, Giambattista Valli, Karl Lagerfeld, Koche, Nicolas Lecourt Mansion és Olivier Theyskens.

„A L’Oréal Paris idén is visszatért a francia főváros utcáira a Défilé-vel, amely ezúttal a Monnaie de Paris-n, a város egyik ikonikus történelmi színterén kerül megrendezésre. A nagyszabású divatbemutatón keresztül újra megerősíthetjük a divatvilághoz fűződő kapcsolatainkat a feltörekvő tervezőkkel, illetve a nemzetközileg elismert divatházakkal való partnerség révén. Ez alkalomból büszkén egyesítjük inspiráló nőkből álló nemzetközi családunkat a szépség kiválóságának ünneplésére” – mondta Delphine Viguier-Hovasse, a L’Oréal Paris márka elnöke.


A legújabb frizura- és sminktrendeket is elhozta a Párizsi Divathétre a L’Oréal Paris. A márka kiváló nemzetközi sminkese és fodrásza, Val Garland és Stephane Lancien varázsoltak ragyogó megjelenést a modelleknek. A Le Défilé L’Oréal Paris-n idén 32 nemzetközi szépségnagykövetből álló csapat, az aktuális trendeket bemutató 10 partnertervező dolgozott, hogy több mint negyven országban bemutathassa a szépség és a divat közötti együttműködést.

Fotó: Getty ImagesL’Oréal Paris