Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds harmadik gyermeke

2019. október 07.
Öt tagúra bővült Blake Lively és Ryan Reynolds családja. Megszületett ugyanis harmadik gyermekük. A baba és édesanyja is remekül vannak.

A két és fél éves Inez és a négy és fél éves James után megszületett Ryan Reynolds és Blake Lively harmadik gyermeke. A 42 éves színész legutóbbi filmjének, a Pokémon: Pikachu detektívnek a bemutatóján jelentette be, hogy 32 éves felesége ismét várandós. A színésznő ugyanis egy szűk, sárga ruhában jelent meg a filmbemutatón, amiben jól látható volt gömbölyödő pocakja. Blake Lively egy korábbi interjúban már beszélt arról, hogy nagy családot szeretne, nem volt tehát olyan nagy meglepetés, hogy ismét babát vár.

Blake Lively és Ryan Reynolds nemrég érkeztek Budapestre. Ezen a régebbi képen két nagyobb lányukkal láthatóak.
A színészházaspár a családi életet is a gyerekek köré igazítja. Ryan Reynolds elmondta, hogy sohasem dolgoznak ugyanabban az idősávban, hogy mindig együtt lehessen a család. “Ha Blake Thaiföldön forgatna és pedig Vancouverben ugyanabban az időben, sosem látnánk egymást. Mi egységet alkotunk. A gyerekeink velünk vannak. Ott van az otthonunk, ahol együtt vagyunk. Így teljesen mindegy, hogy éppen Spanyolországban vagy Utah-ban, ha együtt vagyunk, otthon vagyunk” – mondta Reynolds.

Ryan Reynolds, aki maga is a legfiatalabb négy fiú közül, igazi lányos apa. “Azzal, hogy lányaim születtek, igazi álom vált valóra számomra. A legboldogabb lennék a világon, ha kilenc lányom lenni. Őszintén” – mondta. Harmadik gyermekük nemét és nevét azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: People
Fotó: Getty Images