Zahara Jolie-Pitt saját ékszerkollekciót tervezett

2019. október 19.
Angelina Jolie 14 éves lánya, Zahara elkezdte építeni saját karrierjét. Saját ékszerkollekciót tervezett és dobott piacra.

Angelina Jolie-t kísérte el a Demóna: A sötétség úrnője Los Angeles-i premierjére 14 éves lánya, Zahara, aki egyúttal bemutatta saját ékszerkollekcióját is. A Zahara Collection darabjait viselte ugyanis a filmbemutatón fekete estélyi ruhájához: a fülbevaló, a karperec és a gyűrű a Saks Fifth Avenue boltjaiban megvásárolható kollekciójából származott. Az ékszerkollekció többi darabja között található fehér és rózsaszín kvarckristállyal díszített, valamint rózsaszín zafírköves ékszer is.

Az ékszerkollekció egyébként jó ügyet szolgál. “Minden, a Zahara Collection ékszereinek eladásából származó bevétel a Los Angeles-i központú House of Ruth Shelters szervezetet támogatja, mely bántalmazott anyáknak és gyermekeiknek nyújt átmeneti otthont” – derült ki a tervezők nyilatkozatából.


Zahara Jolie-Pitt az ékszertervező Robert Procoppal dolgozott együtt a kollekció darabjain. Úgy tűnik, ebben követi édesanyja nyomdokait, hiszen Angelina Jolie is működött már együtt Procoppal, ráadásul Brad Pittel való házasságkötésekor a tervező készítette a jegygyűrűiket.

Az Oscar-díjas színésznő 2005-ben Etiópiából fogadta örökbe Zaharát, akihez testvérei, Pax, Shiloh, Vivienne és Knox is csatlakoztak a filmpremieren.

Forrás: Marieclaire.au
Fotó: Getty Images