Angelina Jolie és Brad Pitt végre hivatalosan is elvált

2019. április 16.
Bár már jó ideje tudni lehet, hogy véget ért a kapcsolatuk, csak most, közel egy éves procedúra után vált el hivatalosan Angelina Jolie és Brad Pitt.

Két évvel ezelőtt költözött külön Angelina Jolie és Brad Pitt, majd egy évvel később elindították a válási folyamatot is. A bíróság a napokban mondta ki hivatalosan is a válást, és visszaállította a két színész egyedülálló státuszát. A források szerint a 43 éves Angelina Jolie és az 55 éves Brad Pitt is boldog, hogy végre hivatalosan is a saját életüket élhetik.

Márciusban nyilatkozott a két sztár arról, hogy mindketten elfogadják, hogy a korábbi házaspár státuszukat hivatalosan is szétválasztja a bíróság, ám még mindig vannak olyan vagyoni és gyermekfelügyeleti részletek, melyekben meg kell állapodniuk. A válás nem azért volt sürgős számukra, mert bármelyiküknek komoly párkapcsolata lenne, az érzelmi továbblépés miatt volt ez fontos mérföldkő.


A Brangelina álompár 2016-os különválás óta számos harcot megvívtak a hat gyermekük felügyeleti jogával kapcsolatban, még a gyermekvédelem és az FBI is nyomozott Brad Pitt után. Mostanra sikerült túllépniük ezeken a hullámvölgyeken, és azóta Angelina Jolie és Brad Pitt is próbál normális életet biztosítani gyermekeiknek, Shiloh-nak, Vivienne-nek, Maddoxnak, Paxnak, Knoxnak és Zaharának, amennyire csak lehetséges. Angelina Jolie legutóbb a Dumbo című film premierjére vitte el négyüket, az egész család pedig New Yorkban tűnt fel februárban.

Fotó: Getty Images