Alexis Bledel a legveszélyesebb sztár az interneten

2019. október 23.
Ha Alexis Bledelre gondolunk, a szorgalmas és kedves az a két jelző, ami először eszünkbe juthat. Pedig a Szívek szállodája színésznője hivatalosan is veszélyes.

Az online biztonsággal foglalkozó vállalat, a McAfee vizsgálatai alapján Alexis Bledel a legveszélyesebb sztár 2019-ben az interneten. Nincs még egy olyan híresség, akinek a nevére kattintva annyi internetes vírussal fertőzött honlapra jutnánk, mint a Szívek szállodája Rory Gilmore-ja.

Alexis Bledelt a talk show házigazda James Corden követi, majd a Trónok harcából ismertté vált Sophie Turner, aztán Anna Kendrick és Lupita Nyong’o színésznők. De veszélyes még Jimmy Fallon műsorvezető, Jackie Chan vagy a rapper Lil Wayne és Nicki Minaj nevére kattintani is. A listát pedig a Marvel-univerzum színésznője, Tessa Thompson zárja.


Ezeknek a sztároknak a nevére kattintva olyan kártékony vírusokkal fertőzött oldalakra juthatunk, ahol a reménykedő rajongók videók vagy képek helyett a számítógépükre települő veszélyes programokat töltenek le.
És miért pont Alexis Bledel és Sophie Turner a legveszélyesebb színésznők? Mivel idén mindketten rendkívül népszerűek, előbbi a Szolgálólány meséje, utóbbi a Trónok harca miatt. James Corden és Jimmy Fallon valószínűleg azért került fel a listára, mert idén több rendkívül népszerű videót is készítettek a show-jukkal. Lupita Nyong’o-t pedig a Star Wars legújabb epizódja tette idén népszerűvé.

A tavalyi győztes Ruby Rose-t taszította le trónjáról Alexis Bledel, aki a Batwoman sorozat miatt állt az érdeklődés középpontjában. A szakembereket meglepte viszont, hogy az olyan népszerű valóságshow szereplők, mint például Kourtney vagy Kim Kardashian kiestek az első tízből, és idén már csak a kétszázadik hely környékére jutottak.

Fotó: Getty Images