Heidi Klum vagy Jessica Biel nyerte az idei halloweent?

2019. október 28.
Ahogy megszokhattuk, a hírességek kitszenek magukért halloweenkor. Heidi Klum és Jessica Biel is zseniális jelmezbe bújt, de melyikük kosztümje volt a látványosabb, ötletesebb?

Nem véletlenül nevezik Heidi Klumot a halloween királynőjének. Az elmúlt húsz évben látványosabbnál látványosabb jelmezekkel készült kedvenc ünnepére. Buliját pedig minden A-listás híresség izgatottan várja. Idén sem okozott csalódást a 46 éves német szupermodell.

Bár mindenki azt várta, hogy páros kosztümöt vesznek majd fel újdonsült férjével, Tom Kaulitz-cal, neki inkább csak Heidi Klum ragyogásából ragadt át egy kevés az arcára. A ragyogást vehetjük szó szerint, hiszen zöld Heidi hajjal és csillámló miniruhában vonult be. Ráadásul a modell egész testét, kislábujjától a feje búbjáig csillám borította, ugyanis emberi tűzijátéknak öltözött. A kiegészítőiben azért nem állta meg, hogy ne mutassa meg, milyen nagy a szerelem köztük fiatal férjével: Kaulitz feliratú fülbevalókat viselt.

View this post on Instagram

💚💚

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Jessica Biel jelmeze teljesen másik vonalat képviselt, ugyanis férjének, Justin Timberlake-nek öltözött. Ráadásul a legsötétebb, ‘NSYNC-es éveket idézte fel kosztümjével, mikor férjének még szőkített levestésztafrizurája volt és metálfényű kezelábasokat viselt. A 37 éves színésznő Randy Gerber és Cindy Crowford Beverly Hills-i bulijára érkezett a menő szerelésben.

A kilencvenes éveket idéző overál, fehér sportcipő, vékony kék napszemüveg és gyémánt fülbevaló valóban Justin Timberlake fiúzenekaros éveinek védjegyei voltak, ahogy a göndörített szőke haja is. Justin Timberlake jelmeze pedig remekül kiegészítette felesége kosztümjét, ugyanis mikrofonnak öltözött. Ráaádásul csatlakozott hozzájuk négy barátjuk is, akik az ‘NSYNC többi tagját személyesítették meg, és hab a tortán, hogy a táncparketten a fiúzenekarok időszakára oly jellemző koreografált táncmozdulatokat is bemutattak.


Jessica Biel jelmeze nemcsak azért telitalálat, mert a páros jelmez kategóriát garantáltan ők nyerték férjével az idei halloweenen, hanem mert nemrég szembesítették egy talk show-ban egy régi interjúval, melyben arról beszélt, hogy nem igazán nagy rajongója az NSYNC-nek, és a dalaikat sem ismeri. Ráadásul a műsorvezető kérdésére, hogy azóta már biztosan meghallgatta Justin Timberlake korai munkásságát is, és ismer-e legalább néhány dalt tőle, a színésznő nemes egyszerűséggel azt válaszolta, hogy nem. Így nem csak ironikus, de önironikus a Justin Timberlake-jelmez.

Nem csoda tehát, hogy Jessica Biel és Justin Timberlake ellopták a show-t a többi híresség elől. Cindy Crawford egyszerűen egy diszkókorszak inspirálta szexi jelmezbe bújt, míg férje, Randy Gerber hippistílusban öltözött fel. Lisa Rinna sem bonyolította túl a jelmezét, ő Jennifer Lopez ikonikus zöld Versace ruhájának másolatát öltötte magára.


Fotó: Getty Images