Pink szünetet tart: a következő a család éve lesz

2019. november 16.
Ed Sheeren után újabb világsztár megy hosszú szabadságra. Világkörüli turnéja után most Pink is bejelentette, hogy szünetet tart a zenélésben, és a következő évet a családjával tölti.

Szünetet szeretne tartani zenei karrierjében Pink, hogy több időt tölthessen a családjával. “Tizennégy év házasság után jár ez a jutalom a férjemnek” – magyarázta az énekesnő, miért szeretne 2020-ban a szeretteire fókuszálni inkább.

“Két és fél éve úton vagyunk és koncertezünk. Willow-nak is vissza kell térnie az iskolába, Jamesonnak is nemsokára kezdődik az iskolai előkészítő. Ez a család éve lesz. És Carey-nek is sok pótolnivalója van. Hihetetlenül támogató, mindenhova követ a világon, ám most ő következik” – részletezte Pink a szabadság okait.


Pink és Carey Hart motorversenyző 2001 óta vannak együtt, 2006-ban házasodtak össze. Két gyermekük született, Willow 8, Jameson pedig 2 éves. Az énekesnő nyolcadik, Hurts 2B Human című albuma az év első felében jelent meg, ezt dolgozta fel a Beautiful Trauma nevű koncertkörútján, mely nemrég ért véget. “Sokáig tartott, nem volt egyszerű összehoznunk. Szerencsések vagyunk, hogy itt vagyunk egymásnak” – mondta az énekesnő, és hozzátette, hogy azzal is próbálják a tüzet életben tartani házasságukban, hogy kedvesebbek egymással.

Carey Hart ezt például azzal is bizonyította, hogy felesége negyvenedik születésnapja alkalmából csodás üzenettel köszöntötte fel Pinket, melyben úgy fogalmazott, hogy kíváncsian várja, milyen bolondok lesznek együtt még a nyolcvanadik születésnapjukon is. “Isten hozott a 40-ben, bébi! 18 születésnapot ünnepeltem eddig veled, csodás volt együtt felnőni. Hihetetlenül inspiráló az a felnőtt, akivé váltál” – üzente Pinknek férje.

Fotó: Getty Images