Dakota és Elle Fanning végre közös filmben szerepel

2019. december 08.
Hihetetlen, de a hollywoodi színész-testvérpár, Dakota és Elle Fanning még sohasem szerepelt együtt a filmvásznon. Ám ez nemsokára megváltozik. Ráadásul következő filmjükben nővéreket alakítanak.

A két színésznő egy testvérpárt alakít majd Kristin Hannah legnépszerűbb regénye, A csalogány (The Nightingale) készülő filmváltozatában. A történet az Elle Fanning és Dakota Fanning által alakított testvérek életét követi nyomon Franciaországban a II. világháború alatt, és bemutatja küzdelmüket a túlélésért a német megszállás idején.

A csalogány lesz az első alkalom, hogy együtt játszunk a filmvásznon – mesélte Elle és Dakota Fanning a szerepről. – Ugyanazt a karaktert különböző életkorban már alakítottuk egy filmen belül, ám még sosem volt olyan, hogy egyszerre lettünk volna a kamera előtt. Évek óta várunk egy olyan filmre, amit szívesen elvállalunk mindketten, és most végre felbukkant egy ilyen drágakő.”


“Egy álom vált valóra azzal, hogy egy ilyen erős testvértörténetben szerepelhetünk együtt. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy olyan félelmet nem ismerő rendezőnk lesz, mint Melanie Laurent, hogy végigvezessen minket ezen az úton” – mondta Elle Fanning.


A 25 éves Dakota már nyáron is beszélt arról az erős kötődésről, ami közte és 21 éves testvére, Elle között van. “Mindig nagyon közel álltunk egymáshoz. Nagyon különbözők vagyunk, de erős a kapcsolatunk. Nem beszélünk minden nap, de nem is kell. Csak különlegs az a kapcsolat, ami köztünk van” – mondta a színésznő. Ez abban is megmutatkozik, hogy karrierjükben is rendkívül erősen támogatják egymást. “Nincs még egy olyan ember, akinek annyira drukkolnék, hogy sikeres legyen, mint a nővérem” – mondta Elle Fanning.

Fotó: Getty Images