Palvin Barbara új szintre emelte a párkapcsolati cukiságot

2019. december 13.
Palvin Barbara hihetetlenül cuki fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen párjával, Dylan Sprouse-zal látható. A romantika mellett természetesen az ugratás sem maradhatott el.

Ha nem lenne elég, hogy a Palvin Barbara által megosztott közös, fekete-fehér kép végtelenül romantikus, a Victoria’s Secret 26 éves modellje a fotó mellé írt szövegben ismét bebizonyítja, hogy ők ketten nemcsak csodaszép, de roppant vicces párt alkotnak. “Szeretlek bébi, de ha még egyszer megcsípsz/megcsikizel, eltöröm a picike ujjad” – kommentálta a fotót Palvin Barbara.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I love you baby but if you poke me / tickle me one more time im gonna break ur little fingie 🤡 📸 @themattkwan

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,


Dylan Sprouse és Palvin Barbara szokás szerint remekül összeöltöztek. A fotón a 27 éves színész-modell fekete pulcsit és egy karakteres nyakláncot visel, míg Palvin Barbara egy laza, hosszú ujjú, sötét színű blúzt. A nagy karikafülbevaló és az egyszerű lófarok teszik tökéletessé az összképet. Nem is maradtak el a lelkes és rajongó kommentek, “Fogadjatok örökbe, kérlek!” jegyezte meg viccesen a modell egyik követője. Ez persze nem az első alkalom, hogy a Sports Illustrated modellje és párja harmonizáló szettekkel és cuki fotókkal látja el rajongókat. Salvatore Ferragamo júniusi divatbemutatóján például diszkréten, de jól kivehetően összeöltözött a páros.


Nyáron Dylan Sprouse születésnapjára posztolt szintén fekete-fehér szelfit Palvin, előtte pedig azt jelentették be egy közös képpel, hogy kapcsolatukat új szintre emelik, és összeköltöznek egy brooklyni lakásban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Two worms officially in the big apple 🍎🐛

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,


“Csupán négyszer kaptunk idegösszeomlást, de beköltöztünk” – jegyezte meg a kép mellett Dylan Sprouse, melyet saját Instagramján is megosztott. Palvin Barbara pedig csupán annyit írt a kép mellé, hogy “két kukac hivatalosan is beköltözött a nagy almába”.

Palvin Barbival a január-februári Marie Claire címlapján is találkozhatsz!

Fotó: Getty Images