Megszületett Anne Hathaway második gyermeke

2019. december 14.
Bár eleinte csak kósza pletykák keringtek róla, de mára megerősítették a hírt: megszületett Anne Hathaway és Adam Shulman második gyermeke. A pár már egy sétára is elvitte az újszülöttet a hároméves testvérével együtt.

A legszebb karácsonyi ajándékot kapta Anne Hathaway színésznő és családja: megszületett a második gyermekük. Nem régiben négyesben sétáltak egy connecticuti parkban Adam Shulmannel, az újdonsült kétgyerekes apukával és a nagytestvérrel, a hároméves Jonathannel.

Sokáig kellett várnia a 37 éves színésznőnek és férjének, hogy bejelenthessék, megfogant második gyermekük. Anne Hathaway nyíltan beszélt meddőségi problémáikról, így adva erőt azoknak a nőknek és férfiaknak, akik hasonló problémákkal küzdenek.


Anne Hathaway tündöklő kismama volt második várandóssága alatt is, többször is elkápráztatta megjelenésével és remekbe szabott estélyi ruháival a közönséget.

Anne Hathaway és Adam Shulman 2012-ben kötött házasságot, és már első gyermekük megszületésére is sokat kellett várniuk. Ám most már határtalan boldogsággal, négy főre bővült családban tölthetik az ünnepeket.

Forrás: Popsugar
Fotó: Getty Images