Helen Mirren rákapott a tetoválásokra

2019. december 15.
A legendás színésznő sokkal menőbb, mint gondoltuk. A királynő által lovaggá ütött, azaz Dame Helen Mirren ugyanis egy ideje ismét erősen kacérkodik egy újabb tetoválás gondolatával.

Helen Mirren amúgy is jóban van a királyi felségekkel, karrierje során hat királynőt személyesített már meg, legutóbb Nagy Katalin orosz cárnőt. Nem csoda, ha felmerült már korábbi interjúk során, vajon milyen hatással vannak ezek a szerepek Helen Mirren hétköznapi életére. “Megtörtént már, hogy úgy bántak velem mint a királynővel, miután eljátszottam II. Erzsébetet… De próbálom jól ellensúlyozni a mindennapokban ezeket a szerepeket” – vallott a királynői karakterekhez fűződő viszonyáról az Oscar-díjas színésznő.


Hiszen melyik királynőnek van például tetoválása?! Helen Mirren egy apró, toleranciát szimbolizáló jelet visel a bőrén a hüvelykujja mellett. “Ez egy nagyon régi tetoválás, még akkor készült, amikor csak a Pokol Angyalai motorosbanda varratott magára képeket” – mondta a színésznő. “Egy biztostűvel készítették, iszonyatosan fájdalmas volt. Csodálatos eszmét jelképez, ami egyszerre egyenlő és ellentétes. Azt mutatja, hogy valaki a lehető legjobban különbözhet tőlünk, ám mégis pont annyit ér, mint mi. Hiszem, hogy ez az egyik legfontosabb eszme az életben” – magyarázta el Herren Mirren tetoválása jelentését.

 


“De valószínűleg nem ez az utolsó tetoválásom. Kicsit addiktív a dolog, ahogy öregszem, egyre inkább úgy érzem, hogy még több tetoválást kell csináltatnom” – tette hozzá Mirren.

Fotó: Getty Images

Helen Mirrennel exkluzív interjút találsz a januári-februári Marie Claire-ben!

Keresd az újságárusoknál!