Gal Gadot meditációval altatja el izgő-mozgó lányait

2020. január 26.
Nem unatkozik lányai mellett Gal Gadot, ám mivel folyton mozgásban vannak, muszáj volt kitalálnia valamit a Wonder Woman színésznőjének, hogy segítsen megnyugodni nekik mielőtt ágyba kerülnének. A meditáció minden addigi módszernél hatékonyabbnak bizonyult a színésznő számára.

A Wonder Woman 1984 színésznője sok mindent kipróbált, hogy lányai, a kétéves Maya és a 8 éves Alma könnyebben megnyugodjanak és lehiggadjanak a lefekvési idő közeledtével, ám Gal Gadot saját bevallása szerint a meditáció működik számukra a legjobban, melyet okostelefonos applikáció segítségével gyakorolnak.


A 34 éves színésznő és 45 éves férje, Yaron Varsano üzletember folyamatosan próbál olyan szokásokat kialakítani a családban, melyek jó hatással vannak életükre, és segítenek egyensúlyt teremteni a munka és a család között. “Mindig azt keresem, hogyan lehet jobb az egyensúly az életemben az anyaság és a színészet, utazás között. Ez egy folyamatos küszködés” – mondta Gal Gadot a People magazinnak adott interjújában. “Ám hiszek az egyszerű dolgokban, a kis dolgokban. Például amikor a lányaimat lefektetem, vezetett meditációt játszok le nekik egy applikációval, ez segít nekik elaludni” – folytatta az izraeli színésznő.

Emellett Gal Gadot próbál jó példával elöl járni, ha egészségről és aktív életmódról van szó. “Nagyon aktív az egész családunk, a férjem és én is. Nem csoda, ha a lányaink olyanok, mint a tűzijáték, folyamatosan mozognak. Emellett egészségesen étkezünk. Szerintem mindennél fontosabb a gyereknevelésben a jó példa. Meg kell mutatni, mi a helyes, ahelyett, hogy csak beszélnénk róla. Ezért próbálunk a férjemmel magunk is ezek mentén az elvek mentén élni” – tette hozzá Gadot. 

A színésznőnek azért is fontos, hogy megőrizze egészséges, aktív életformáját, mert Wonder Woman megformálása sok energiát és erőt igényel, igazi akciószerep. “Teljesen más edzésmódszert igényel, ha a Wonder Woman forgatására készülök” – magyarázta Gal Gadot. “Alapesetben hetente négyszer mozgok, ebbe beleszámít például a túrázás, amit nagyon élvezünk most, hogy visszatértünk Los Angelesbe, hiszen itt olyan remek az idő, hogy öröm a szabadban lenni” – tette hozzá a színésznő.

Forrás: People
Fotó: Getty Images