Justin Timberlake pizsamapartit szervezett feleségének

2020. március 05.
Justin Timberlake nagyon igyekszik, hogy kiköszörülje a csorbát, próbál mindenben felesége, Jessica Biel kedvében járni. A színésznő születésnapjára például pizsamapartit szervezett.

Nagyszabású, sztárokkal teli parti helyett csendes, otthonülős pizsamapartit szervezett Jessica Biel harmincnyolcadik születésnapja alkalmából Justin Timberlake. Úgy tűnik, senki sem ismeri nála jobban a színésznőt, aki rendkívül elégedett volt a köszöntéssel.

„Stílusosan ünnepeljük a születésnapomat… ezalatt pedig azt értem, pizsamában” – írta a képek mellé közösségi oldalán Jessica Biel, hozzátéve, hogy ez az a fajta buli az, amit igazán szeret.

A színésznő napja egy különleges reggelivel indult, amelyet Timberlake és fiuk, a négy és fél éves Silas Randall készített számára: egy terülj-terülj, asztalkámmal ébresztette a színésznőt családja, amelyen a kedvencei várták: fánk, bacon, avokádó és tojás.  „A fiúk nagyon jól ismernek” – tette még hozzá Jessica Biel.

Ezt mát láttad?

Természetesen Justin Timberlake saját Instagram-oldalán is felköszöntötte feleségét egy összeállítással a közös fotóikból.

„Boldog születésnapot életem szerelmének. Minden nap új kaland és egy kincs számomra. Alig várom, hogy még többet megosszak veled” – írta a zenész a feleségének.

Már Valentin-napon is nagyon igyekezett Timberlake jóvátenni a ballépését. A zenészt a Palmer című film forgatási buliján látták és fotózták le kézen fogva kollégájával, Alisha Wainwrighttal. Ezután a zenész nyilvánosan is bocsánatot kért a feleségétől, a családjától, és tagadott minden vádat arról, hogy bármi lenne közte és Wainwright között.

Jessica Biel és Justin Timberlake azóta is többször megjelent a nyilvánosság előtt, a zenész például elkísérte feleségét a The Sinner című sorozatának évadpremierjére, és többször látták őket kézen fogva sétálni is. A házaspár 2007 óta van együtt, 2012-ben kötöttek házasságot egy romantikus ceremónián Olaszországban. 

Forrás: People
Fotó: Getty Images