Keira Knightley nem vállal többé meztelen jelenetet

2020. március 10.
Ezentúl Keira Knightley minden filmjét csak azzal a kikötéssel vállalja, ha a szerződésébe beleírják, hogy nem kell meztelen jelenetben játszania, ő választhatja ki a testdublőrét és teljes beleszólása van a szexjelenetek forgatásába.

Második gyermeke születése után Keira Knightley úgy döntött, nem vállal többet meztelen jelenetet filmjeiben. A 34 éves színésznőnek két lánya van James Righton zenésztől, és a Financial Times-nak adott interjújában bevallotta, hogy bár továbbra is szereti a testét, nem akar többé a kamerák és a stáb elé állni ruha nélkül. „Megereszkedett a mellem” – tette hozzá viccelődve a színésznő.


„Mindig kényelmesen éreztem magam az ilyen jelenetekben, amikor fiatalabb voltam. Sosem tettem olyat, ami rossz érzéseket keltett volna bennem. Tényleg boldog vagyok a testemben. Fantasztikusan teszi a dolgát. Ugyanakkor nem akarok már egy egész stáb előtt meztelenül állni” – magyarázta döntését Keira Knightley, aki hozzátette, hogy ez az ő döntése, ahogy azt is ő szeretné eldönteni, ki lesz a dublőre a jövőben ezeknél a jeleneteknél.

„Nagyon érdekes ez a kiválasztási folyamat. Kicsit olyan, mintha te lennél, csak jobb. Majd a végső szerkesztésnél is én hagyom jóvá a jelenetet” – mesélt a színésznő arról, hogyan zajlik a forgatás az új feltételekkel.

Bár sok korábbi filmjében szerepelt meztelenül, Keira Knightley sosem érezte úgy, hogy túl messzire ment volna bármelyik jelenettel. Bevallotta, hogy manapság azonban tart attól, hogy egy-egy szexjelenet akár valamelyik pornóoldalon is felbukkanhat.

Keira Knightley és férje 2013-ban házasodtak össze. Idősebb lányuk, Edie 4 éves, Delilah pedig 2019-ben született.

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images