Mariah Carey a karanténban töltötte be az ötvenet

2020. március 28.
Sosem gondolta volna, hogy így ünnepli majd az ötvenedik születésnapját, de a koronavírus miatti önkéntes karanténban töltötte be a kerek évfordulót a legendás énekesnő, aki így a közösségi oldalait használta fel, hogy a többi Kos hírességet is felköszöntse.

A kortalan díva is betöltötte az ötvenet. Mariah Carey szűk családi körben ülte meg a kerek évfordulót, ám a közösségi oldalai segítségével mégis együtt ünnepelte a nagy napot a többi hírességgel, akik szintén a Kos jegyében születtek.

„Boldog születésnapot az összes szupertehetséges Kosnak!” – kívánt sok boldogságot Mariah Carey saját magán kívül Chaka Khannak, Aretha Franklinnek, Diana Rossnak, Elton Johnnak, Celine Dionnak, Lady Gagának és Fergie-nek. Posztjában rengeteg fantasztikus régi képpel idézte fel a közös pillanatokat a felsorolt zenészekkel, akik hozzá hasonlóan szintén a koronavírus miatti szobafogságban töltik napjaikat.

Természetesen több ezren köszöntötték fel Mariah Carey-t a posztja után, köztük például az épp a koronavírus-fertőzésből lábadozó Andy Cohen tévés műsorvezető is.

Az énekesnő karanténbeli napjait is alaposan dokumentálja a közösségi oldalán. Gyermekeivel, a nyolc éves ikerpárral, Moroccannal és Monroe-val tölti ideje javát, gondosan betartva a járvány idejére javasolt egészségügyi előírásokat, sőt, posztjai mellett rendszeresen felhívja követői figyelmét is arra, hogy milyen fontos, hogy mindenki otthon maradjon. Emellett gyermekeivel megmutatta azt is – mind a 9,2 millió követőjének –, hogyan kell helyesen kezet mosni.

Olvass tovább!

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images