Demi Moore és Bruce Willis együtt vonultak karanténba

2020. április 08.
Ha nem lenne elég, hogy Demi Moore a volt férjével, gyermekei apjával, Bruce Willis-szel és lányaival közösen vonult karanténba a koronavírus-járvány miatt, eláruljuk: az összes családtag egyforma csíkos pizsamát húzott, hogy minél kényelmesebben teljen az idő az izolációban.

A koronavírus-járvány idején is összetart Demi Moore és Bruce Willis családja. Bár a szülők már rég elváltak, három lányuk pedig felnőtt, mégis együtt vonultak önkéntes karanténba családjaikkal.


A legfiatalbb, 26 éves közös lányuk, Tallulah Willis által megosztott fotón az egész család zöld csíkos pizsamában pózol és mosolyog a kamerába. Másik lányuk, a 28 éves Scout a háttérben áll Dillon Buss filmrendezővel. Kicsit valószínűleg már bánja a harmadik testvérük, a 31 éves Rumer, hogy ő nem együtt vonult karanténba a családjával.

View this post on Instagram

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

Demi Moore maga is osztott meg felvételeket az Instagramján az izolációjukról. Például egy meghitt felvételt, amelyen régi fotókat nézegetnek és válogatnak.

A büszke anya videót is posztolt, amelyen Scout gitározik, a család pedig vidáman énekel együtt.

View this post on Instagram

Scenes from home ❤️ #stayhome

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Demi Moore és Bruce Willis 1987-ben házasodtak össze, és 2000-ben váltak el, ám a válás után is barátok maradtak. Willis újraházasodott, Emma Heming Willisszel két közös lányuk született. Mabel Ray 8 éves, Evelyn Penn 5. A házaspár meghívta Demi Moore-t is a ceremóniára, amelyen fogadalmukat újították meg 2019 márciusában. Heming és Willis pedig teljes mellszélességgel támogatták Demi Moore életrajzi könyvének kiadását tavaly ősszel.

Olvass tovább!

Forrás: People
Fotó: Getty Images