Családtagjai különleges fotókkal köszöntötték II. Erzsébetet születésnapján

2020. április 22.
Bár a szokásos légiparádét törölte a koronavírus-járvány miatt II. Erzsébet, családtagjai azért méltó módon megemlékeznek az angol királynő 94. születésnapjáról. Vilmos herceg, Katalin hercegné, valamint Károly herceg például ritkaságszámba menő fotóval köszöntötte őfelségét.

Sok minden máshoz hasonlóan az angol királynő születésnapja is az online térbe költözött idén. Cambridge hercege és hercegnéje, de még Károly herceg is a közösségi oldalán ünnepelte II. Erzsébet kilencvennegyedik születésnapját a királynőről készült ritka fotókkal.

Őfelsége jelenleg a windsori kastélyba vonult vissza a koronavírus-járvány miatti izolációra Fülöp herceggel, így nem töltheti a születésnapját sem családtagjaival, és ezért marad el a szokásos születésnapi légibemutató is, 68 éves uralkodása alatt most először.

„Nagyon boldog 94. születésnapot kívánunk őfelségének” – írta Vilmos herceg és Katalin hercegné az általuk megosztott kép mellé, amely a chelsea-i virágkarneválon készült a párról és II. Erzsébetről tavaly nyáron. A fotó azért is különleges, mert ritkán láthatók így hárman együtt anélkül, hogy más családtagok is a felvételen lennének.

Károly herceg és Kamilla egy egész képgalériát megosztott a királynőről, köztük egy olyan felvételt, amelyen Károly herceg még kisbaba, egy másikon pedig a Kamilla és II. Erzsébet közösen kocsikázik.

A brit királyi család fotósa, Chris Jackson a kedvenc, királynőről készített képével köszöntötte őfelségét, amely „mindig mosolyt csal az arcára”.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images