Scout Willis leleplezte a karanténrejtélyt

2020. április 23. |

Amióta az első képek megjelentek arról, hogy Bruce Willis volt feleségével, Demi Moore-ral és közös lányaikkal vonult karanténba, és nem jelenlegi feleségével, Emma Heminggel és két kislányával, arról folynak a találgatások, vajon miért alakulhatott így? Scout Willis elárulta az okát, amely végtelenül banális.

Egy podcast-interjúban leplezte le Bruce Willis és Demi Moore 28 éves lánya, miért alakult úgy, hogy a színész a volt feleségével és három idősebb lányával vonult karanténba jelenlegi felesége, Emma Heming és két kislánya helyett.

Demi Moore a volt férjével és a három lányával ugyanis a korábbi otthonukban tartózkodik Idahóban, ahol a gyerekeket közösen nevelték válásukig. Bruce Willis felesége, Emma Heming viszont két lányukkal, a 8 éves Mabellel és az 5 éves Evelynnel Los Angelesben maradt. A tény, hogy a házaspár külön tölti a koronavírus miatti izolációt, az első képek megjelenése óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szerencsére Scout véget vetett a találgatásoknak, és elárulta a végtelenül egyszerű és banális magyarázatot.

„Iszonyatosan jónak tűnt az egész. Úgy volt, hogy a mostohaanyám a testvéreimmel utánunk jön, ám a kisebbik húgom – akinek sohasem beszéltek arról, hogy ne szórakozzon a fecskendőkkel –, talált egyet a parkban, és úgy gondolta, kipróbálja, meg tudja-e szúrni vele a cipőjét. Ehelyett a lábát szúrta meg – mondta Bruce Willis és Demi Moore középső lánya. – A mostohaanyámnak így Los Angelesben meg kellett várnia a teszteredményeket, orvoshoz vinni, de mire ezeknek vége lett, az utazás teljes őrületté vált, így ott maradtak Los Angelesben” – folytatta Scout.

Olvastad már?

„Nagyon vicces a szüleimmel abban a házban tölteni az időt, ahol felnőttünk. Mindketten aranyos, okos, kilencvenes évekbeli szülők voltak egy kisvárosban, amelyet arra választottak, hogy Los Angeles helyett itt neveljék fel a gyerekeiket” – mondta Scout, aki családjával az Idaho államban található Hailey-ben tartózkodik. – Nagyon pompás együtt lenni ilyen sokat velük.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Exiting soggy cozy town, ID ——> Entering 2020 Real World.

Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) által megosztott bejegyzés, Jan 5., 2020, időpont: 10:38 (PST időzóna szerint)

Ezt alátámasztják azok a fotók is, amelyeket a család tagjai időről időre megosztanak közösségi oldalaikon. A 26 éves Tallulah posztolta a csíkos pizsamás fotót a családról, amelyhez Emma Heming oda is írta kommentben, hogy „nem sok embernek állna ilyen jól ez a szín!”

A család tagjai ezen kívül együtt zenélnek és könyvklubot is tartottak, hogy így üssék el az időt.

Olvass tovább!

Rumer Willis tehetséges táncos

Rumer Willis tehetséges táncos

Demi Moore és Bruce Willlis lányáról kiderült, hogy akár versenytáncos is lehetne. Párjával megnyerte a Szombat esti láz amerikai változatát. Persze szurkolt az egész család...

Forrás: People
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok