Scout Willis leleplezte a karanténrejtélyt

2020. április 23.
Amióta az első képek megjelentek arról, hogy Bruce Willis volt feleségével, Demi Moore-ral és közös lányaikkal vonult karanténba, és nem jelenlegi feleségével, Emma Heminggel és két kislányával, arról folynak a találgatások, vajon miért alakulhatott így? Scout Willis elárulta az okát, amely végtelenül banális.

Egy podcast-interjúban leplezte le Bruce Willis és Demi Moore 28 éves lánya, miért alakult úgy, hogy a színész a volt feleségével és három idősebb lányával vonult karanténba jelenlegi felesége, Emma Heming és két kislánya helyett.

Demi Moore a volt férjével és a három lányával ugyanis a korábbi otthonukban tartózkodik Idahóban, ahol a gyerekeket közösen nevelték válásukig. Bruce Willis felesége, Emma Heming viszont két lányukkal, a 8 éves Mabellel és az 5 éves Evelynnel Los Angelesben maradt. A tény, hogy a házaspár külön tölti a koronavírus miatti izolációt, az első képek megjelenése óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szerencsére Scout véget vetett a találgatásoknak, és elárulta a végtelenül egyszerű és banális magyarázatot.

„Iszonyatosan jónak tűnt az egész. Úgy volt, hogy a mostohaanyám a testvéreimmel utánunk jön, ám a kisebbik húgom – akinek sohasem beszéltek arról, hogy ne szórakozzon a fecskendőkkel –, talált egyet a parkban, és úgy gondolta, kipróbálja, meg tudja-e szúrni vele a cipőjét. Ehelyett a lábát szúrta meg – mondta Bruce Willis és Demi Moore középső lánya. – A mostohaanyámnak így Los Angelesben meg kellett várnia a teszteredményeket, orvoshoz vinni, de mire ezeknek vége lett, az utazás teljes őrületté vált, így ott maradtak Los Angelesben” – folytatta Scout.

Olvastad már?

„Nagyon vicces a szüleimmel abban a házban tölteni az időt, ahol felnőttünk. Mindketten aranyos, okos, kilencvenes évekbeli szülők voltak egy kisvárosban, amelyet arra választottak, hogy Los Angeles helyett itt neveljék fel a gyerekeiket” – mondta Scout, aki családjával az Idaho államban található Hailey-ben tartózkodik. – Nagyon pompás együtt lenni ilyen sokat velük.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Exiting soggy cozy town, ID ——> Entering 2020 Real World.

Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) által megosztott bejegyzés, Jan 5., 2020, időpont: 10:38 (PST időzóna szerint)

Ezt alátámasztják azok a fotók is, amelyeket a család tagjai időről időre megosztanak közösségi oldalaikon. A 26 éves Tallulah posztolta a csíkos pizsamás fotót a családról, amelyhez Emma Heming oda is írta kommentben, hogy „nem sok embernek állna ilyen jól ez a szín!”

A család tagjai ezen kívül együtt zenélnek és könyvklubot is tartottak, hogy így üssék el az időt.

Olvass tovább!

Forrás: People
Fotó: Getty Images